coso423 napisal/-a:Zdravo banda,
sam sem začel uporabjati RTA tankce ne dolgo nazaj, ampak....
- Kje je tista tanka meja katero sam občutim pri vapanju???? DTL, MTL, RTA DTL, RTA MTL etc.... Čisto preveč!!!!!!!!!!!!!
-Sam uporabnik grelnih glav, ne vem kako rečete, pač so narejene zašraufaš ;P, vs RTA---> OpIe
, kar se mene tiče, sicer se še učim ampak nekaj pa je res, okus ala flavour je na RTA Op, vata deluje dokaj OK, je pa res, da sem nabavil 4 čisto različnih RTA tankcev, kateri so MTL in DTL.... Še lovim sam sebe.... ;P
-Zaenkrat:
-INTAKE RTA D2L- nice tank za buildat etc., ZELO SLAB airflow, okus OPiE, ko je ;P
-ZEUS-X RTA D2L- OP airflow, okus etc, nisem našel slabe stvari.... Mogoče je najbolši v 810 dripu z nizkin robom
My feeling....
-"LEGERDANI", Merlin: -> Restricted D2L, pogojno MLT.... airfloq kot rečeno restricted, okus OPie ko nabildaš kot je treba, zahvala k2b
-Zadnji RTA, MTL Sirena 2: Še ni OPie, se je rahlo zataknilo, delamo na zadevi, zaenkrat moram reči da večjega dropa W nisem nikjer videl kot pri tem tanku....
Airflow OP (kot Nautilus 2S on steroidz...)
Vsi tanki so bili testirani oziroma parjeni na AEGIS100W in unchaku 80W, plus kar je šlo na PICO75W
Lp, Coso423
Mali update na to temo...
Trenutno na zalogi RTA, Merlin, Ammit, Zeus, Intake, Sirene...
-"LEGERDANI", Merlin stari in Ammit (novi) D2L: Isti tank samo malo popinpano vse skupaj. Leak, ko sam satan ko ga ne buildaš kot je treba!!! Flavour ---> Its NICE
Anyway hvala, k2b
-INTAKE RTA D2L, priporočam SS Clapton Wire (26ga+30ga), za moje pojme največ, kar dobiš za ta €.... Airflow je v pizdi, NE kupujte tega sranja... če ga imaš pač jebiga, make it 100%
-RTA, MTL Sirena 2: Sem pričakoval OPIE, flavour, in tudi zelo podoben troath hit, kot pri Nautilus... Razočaran, mogoče bad builds.. Dont think so.. But mby... ;P
-RTA, MTL Ammit, na čase soliden ampak daleč od pričakovanj, pričakovanja niso ravno visoka ali pač?
Airflow je na obeh glavah nepopisna sreča ampak, me je razočarala produkcija pare in okusa...
-mogoče delam slabo reklamo za ta dva tanka ampak.... Bi rad slišal vaše mnenje okoli teh dveh tankov...
-ZEUS-X RTA D2L- Moj najljubši tankec, wanna sleep with him;) Airflow, flavour, and coils.... Kaj naj rečem OPIE.... Tank zgrajen za dual, se ga pari na 1 coil, z sramotno veliko pare
-RTA Tank, katerega priporočam vsem začetnikom in izkušenim uporabnikom:)
>Vse 12/10
Ni vse kakor sem želel povedati, pa vendar bistvo je
đ
Pa veselo ejpanje še naprej