okr t10 sub ohm mod....po domače !

Za vse ki ustvarjate ali razmišljate da bi kaj sami ustvarili na področju e-cig

okr t10 sub ohm mod....po domače !

OdgovorNapisal/-a dcseek » 18 Feb 2015, 02:06

Okr t/10
3.4v to 6v 10A output 50w
Ampak 0,5 ohm na mutation x dripper GRE do 72w brez probleme.... :shock:
http://breaktru.com/smf/index.php?topic=907.0
Slika


Slika

Glavno stikalo 12 A @ 250v/ 6 A@ 125v

Switch zeleni led Rated at 2A 36VAC.


Hammond box 1590B _ stealthvape.co.uk
http://www.stealthvape.co.uk/electronic-cigarette-mod-parts/2xaa-3xaa-14500-18650-battery-boxes/HAMMOND-1590B-ENCLOSURE

Slika


Slika


Slika
Zadnjič spremenil dcseek, dne 18 Feb 2015, 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
RANDOM_AVATAR
dcseek
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 16 Jan 2015, 02:00
Kraj: obala
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a AtKo » 18 Feb 2015, 11:30

Take škatlice imaš v Conradu. Drugače pa super, da se je še nekdo spravil to delat :) Jaz sem se tudi to lotil, vendar ne z okr-t10 ker sem takoj ciljal na malo več amperaže. Čeprav na koncu opažam, da je tudi okr-t10 dovolj :D

Kar bi te opomnil, mogoče si že mislil na to ( vsaj jaz sem pozabil pri sebi :) ), koliko amperov prenese "glavno" stikalo med baterijami in elektroniko? Ponavadi so ta manjša definirana za majhne tokove, in znajo hitro zasmrdeti in še kaj drugega :) Samo omenim pri meni je bila smotana pozabljivost hehe :)
AtKo
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 06 Okt 2014, 01:00
Kraj: Ljubljana
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a k2b » 18 Feb 2015, 12:47

Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1789
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 289 times
Prejete zahvale: 378 times

OdgovorNapisal/-a dcseek » 18 Feb 2015, 13:15

Slika
RANDOM_AVATAR
dcseek
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 16 Jan 2015, 02:00
Kraj: obala
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a AtKo » 18 Feb 2015, 13:21

sg29 napisal/-a:Hja js sem naročil tega:
https://www.fasttech.com/products/2013501 ter
tole:
https://www.fasttech.com/products/2013500

smo škatla mi še manjka.....


Skatlo dobis v Conradu se mi zdi da serije "Hammod" (ne be drzat za besedo ker sem na mobitelu in iz glave govorim) :)
Glede tipke, ce se ne motim je samo do 2 ali 3 Ampera. Tako da ne bo ok da imas samo tipko za "vžig". Jo bos skuril en dva tri :)
Če ti je cilj samo mehanični mod vmes daj tranzistor FET kateri bo deloval kot močnostno stikalo.
Če bi pa VV regulacijo imel potem pa imaš zgoraj na slikcah prikazano.
AtKo
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 06 Okt 2014, 01:00
Kraj: Ljubljana
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a dcseek » 18 Feb 2015, 14:10

AtKo napisal/-a:
sg29 napisal/-a:Hja js sem naročil tega:
https://www.fasttech.com/products/2013501 ter
tole:
https://www.fasttech.com/products/2013500

smo škatla mi še manjka.....


Skatlo dobis v Conradu se mi zdi da serije "Hammod" (ne be drzat za besedo ker sem na mobitelu in iz glave govorim) :)
Glede tipke, ce se ne motim je samo do 2 ali 3 Ampera. Tako da ne bo ok da imas samo tipko za "vžig". Jo bos skuril en dva tri :)
Če ti je cilj samo mehanični mod vmes daj tranzistor FET kateri bo deloval kot močnostno stikalo.
Če bi pa VV regulacijo imel potem pa imaš zgoraj na slikcah prikazano.


samo pri conradu so zelo drage...

stealthvape ali mouser, digikey
RANDOM_AVATAR
dcseek
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 16 Jan 2015, 02:00
Kraj: obala
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat


Vrni se na DIY sekcija - mod naprave,atomizerji in pripomočki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron