Pozdravljeni,
Ker sem imel slabe izkušnje s tekočinami znanega in kvalitetnega proizvajalca ZDA Johnson Creeka, mi dalo miru glede na vse dobre informacije o produktu iz interneta-globalno, da kontaktiram proizvajalca in jim predstavim svoj problem.
Kaj se je dogajalo? Z Johnson Creek (v nadaljevanju JC) tekočinami sem uničil nekaj uparjalnikov v zelo kratkem času, beri dva do tri dni, od tega tudi znamenitega KangerTech Aero tank. Zadeva se je preprosto zažgala, da na koncu ni bilo več pare, le zažgan dimček, če si vstrajal.
Tekočine sem kupil preko E-cig distribucije in sicer v njihovi podružnici v mariborskem Europarku nasproti Hervisa.
Po nekaj mailih s proizvajalcem tekočin in poslanimi fotografijami embalaže ter opreme so ugotovili, da E-cig prodaja nekaj let stare tekočine na podlagi serijske številke iz embalaže. Številka pa je seveda taka, da ne gre razbrati datuma.
Po priporočilih proizvajalca je tekočina trajna 6 mesecev, po tem roku se jo mora odstraniti iz prodajnih polic.
E-cig distribucija pa prodaja NEKAJ LET stare tekočine, kar seveda povzroči težave ob uporabi. Ne samo, da si uničiš opremo, po informaciji proizvajalca tekočina ne nudi več take specifike kot bi morala in je celo zaradi kemične deformacije zelo nevarna za zdravje.
Zdaj pa si naj vsak sam zamisli kje zadevo kupiti. Lokalno ne gre več zaupati, raje se usmerite globalno in kupite zadevo svežo, čeprav traja mesec ali več preden pride iz tujine.