Za tiste, ki ne veste. Drippa nudi mesečno naročnino (cca 40?) za katero vsak mesec dobiš za 70ml 5 naključnih premium ejuicov. Zanimiv koncept predvsem za tiste, ki bi radi poizkusili nove okuse od najbolših mikserjev po svetu. Ima sicer možnost, da nekatere okuse izključiš (mentol, tobak ali janež&cimet) in lahko določiš količino nikotina.
Za nakup sem se predvsem odločil, ker kot začetnik ob poplavi okusov na tržišču, nimam izdelanega svojega okusa. ?abe brat milijon reviewev o tem ali onem okusu... treba je pač kupit pa probat. In zakaj ne bi probal ravno najboljše?
No.. moram rečt, da so pri meni z poslanim paketom več ali manj falili (Oppulant mi je kr OK). Ok nisem še vsega probal vendar že po vonju nekako znam določit kaj bo in kaj ne bo. Ejuici so precej kompleksni in ne vem točno kaj bi kam kaj dal. Razen Oppulant se mi zdijo ostali okusi precej sveži, sadni in lahki. Varjanta bezeg, dišeča lakota ali pa melisa.. vendar precej bolj kompleksno.
Namen nakupa je sicer dosežen saj sedaj približno vem v katero smer me vleče glede okusov. Opažam namreč, da mi razni custardi, oreščki in vanilije sedejo medtem ko mi to pač ne. Naročnino sem skenslal, saj se mi zdi, da je zadeva bistveno predraga, da bi dobival okuse, ki jih bom na koncu moral prodati, na silo povejpat ali pa celo vreč proč.