Bella napisal/-a:Pozdravljeni, cigaretni kadilec sem 15 let, zavojček na dan. V želji po prenehanju ali pa vsaj zmanjšanju sem se odločila za poskus z vejpom. Tako imam dober teden vejp Aspire pockex. Včasih kadim usta-pljuča, včasih direkt pljuča. Dnevno pokadim zraven še okoli 5 cigaret. Zadnjič pa sem postala tako omotična kot da sem pijana. To je trajalo okoli 9h. Komaj sem vozila avto.. Ni krvni pritisk, ni dehidracija in ni krvni sladkor kriv. Je možno da sem preveč vlekla vejp? Saj okus je fin in zlahka skadiš več 'dimčkov' kot pri cigareti in se niti ne zaveš.. se je komu tudi to dogajalo? Ps. Imam 4mg tekočino, kot cigarete ki jih imam (4mg nikotina), pa vendar me vejp ne zadovolji tako zelo. Ne upam dvigniti nikotina, da nebi padla še v hujšo omotico.. Prosim nasvet.. pa še eno vprašanje, obstajajo kakšne naravne bio tekočine? Na primer na podlagi naravnih eteričnih olj? Hvala!
Bella napisal/-a:Haii,
Uuu hvala... Ja pritisk sem si izmerila in je bil ok. Po jedi in po večjem vnosu tekočine stanje ni izboljšalo, zato sem sklepala da je omotica od preveč vnosa nikotina ali pa je kriva sprememba na vejp. Težko spremenim koncentracijo nikotina ker imam veliko flaško tekočine Egoist-že zmešano. Edino da kupim drugo berem dosti o škodljivosti vejpa, zato razmišljam da bi poiskala kar se da naravno in 'zdravo tekočino'. Je kdo poskusil te naravne-kako se kaj obnesejo? Hvala in pozdrav vsem
Bella napisal/-a:Ps.imaš kaki link do tvoje zgodbe?
Hvala
Vrni se na E-tekočine - iz trgovine
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov