Upam, da ti bo vsaj pol manj všeč kot meni, ker jaz kar ne morem nehat
10ml dnevno z lahkoto...enostavno vlečem, ne zato, ker bi moral zadostiti potrebi po nikotinu, dimu, throat hitu ipd., ampak enostavno mi je okus tako dober, da ne morem nehat...prav čutim tisto sladkobo vanilijeve kreme, ki se plazi po brbončicah...sicer pa, saj poznaš tisti občutek, ko, čeprav nisi lačen, pričneš grizljati kikiriki ali kak drug prigrizek in ne moreš nehat dokler skleda ni prazna...ne glede na to za kako veliko skledo gre...
Mislim, da sem zadnji mesec tu in tam, morda enkrat, dvakrat vsakih nekaj dni nadripal malo Sweet Tangerine oz. Sucker Punch od Suicide Bunny, drugače pa izključno ta mix. Neverjetno, da se ga ne morem naveličat. Pa tako relativno nekompleksen okus, ampak zgleda, da je ravno ta preprostost tista ki mi paše. Ne moreš pred kmeta postavit krožnika s specialitetami iz Gostilna išče šefa. Saj veš, ogromen krožnik, pa tu in tam nekaj. Kmet hoče šnicl in restan krompir...in verjetno je, kar se vejpanja (in hrane) tiče pri meni enako.
Pa niti dozorel še ni...kake 3 tedne nazaj sem zmešal pol litra in vse bolj se mi zdi, da ga bom prej porabil preden bo naravno dozorel...sicer vsakič pretočim 50ml ter jih grejem kaka 2 dneva na grelniku, pa vseeno, verjetno to še ni enako 2 meseca zorjeni tekočini...sicer pa je mix po 3 tednih zorenja še vedno precej svetel in po gretju še kar precej potemni, na tako lepo temno zlato barvo...verjetno zaradi oksidacije nikotina, ki jo toplota pospeši.
Pa vsak dan vsaj 2,3 krat slišim od različnih ljudi: kako pa to diši...
Je pa res, da je okus daleč najbolj intenziven na dripperju, na Kayfunu ali Aerotanku to ni to...oziroma morda celo je, dokler ne probaš na dripperju...ni švoh, ampak Magma je le Magma...