Tudi sam sem nabavil capelino vanila custard in sweet strawbery in naredil testno 5ml 3% vanile in 1% jagode ter 5ml 5%vanile in 2% jagode pa da vidim kaj bo bolje odgovarjalo.
Ker ne morem pozabiti liqua vanilije, sem namešal še 5ml same vanile 14% - procent sem našel na
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkX4_hQ6Fu8HdEwwR2dLRUJlVjlabEN1NG1ucktuUVE&gid=21 in vsaj pri fa aromah mi procenti s te strani kar odgovarjajo, čeprav se mi 14% zdi ogromno - bomo videli kaj bo.
Zanima pa me nekaj drugega prej sem bil strasten ljubitelj tobaka čaeprav samo občasno
, in sem kadil dokaj močen kvaliteten tobak, ne cigaretov ampak sem sam zvijal v rizle. Sedaj iščem en dober tobačni okus ampak vse kar sem do sedaj probal nima ravno nekega pristnega tobačnega okusa pa me zanima kaj se vam od tobačnih zdi še najbolj podobno tobaku. Do sedaj sem probal :
- FA desert ship 1%, staran 3 tedne (zanimiv okus ki ima definitivno okus po nekih zeliščih ampak mene nikakor ne spominja na tobak)
- FA Ry4 4% + 0,5% Fa karamele, staran 3 tedne (tuid zanimiv okus ampak ima še manj skupnega s tobakom kot desert ship)
gotove tekočine
- smouchi Mboro, ki je vsaj na GS H2 ego uparjalnikih že bil dokaj blizu tobaka (morem probat v lemotu ali kayfunu)
- liqua turkish tobako - ta mi je bil kar všečen, čeprav vsaj po mojem tudi nima kaj dosti skupnega s tobakom
- liqua mild kretek tobaco - ta se mi zdi zelo podoben desert shipu - okus po nekih nedefiniranih zeliščih
Če bi uspel zamešat nekaj podobnega kot je liqa-in turkish tobako bi bil že zasilo zadovoljen.