ola - folx - ste se razživeli danes - jst pa cel na na terenu ....
Sam sem probal tole varianto Castle Longa s "samo" 10% arome - s tem da sem Acatil Pyrazine (ki ga nimam) nadomestil s FA Cookie +Hazelnut --- ker to v bistvu to je ..lešnikast "nutty" dodatek...in namesto Kentucky Bourbona (ki ga tudi nimam) sem dal en cheapo poljski Whiskey....
http://e-liquid-recipes.com/recipe/1136 ... y+jonhall2Zdaj zori in čemi na radiatorju - mal smrdi po tisti ceneni poljski žganjici
ampak se izboljšuje vsak dan...creamy in kokosasto pa je...
Jero - tebe bo tvoja namest dišeče smrekce pošiljala po bajti da boš bal nadišavil s temi 23% arome
- ampak če ti praviš da je dobro - bo že.
Meni je to overdose - sploh pa na teh naprednih tankih s tapravimi setupi in postavitvijo tuljav k AF luknjam tako da seka aroma....
@urosm - dosti je tudi teh arom ki ne vsebuje diketonov/diacetyla - predvsem od FA in TPA ter V2 od Capelle.
Če ti je sadni okus preveč trpek, enoličen - lahko dodaš marsikaj - npr . preprost recept z katerokoli Sweet sadje CAP (Strawberry, Lychee, Apricot, Tangerine...) dodaš Vanillo Custard (2% sadje+5%VC je blo nekaj časa kar hit tu...)
TPA Bavarian Cream se lepo poda k sadju (1-2%)
TPA Dulce de Leche k sadju in Vanilijam
FA Vienna cream podobno
FA Catalan Cream malo bolj aromatično
FA Sweet Cream - smetanasto kremno
Vedet pa je treba da je VG slabši nosilec arom kot PG in zato v večinskih VG e-juicih nekatere malo moti "mokast" feeling oz. zablurana aroma --- zato jo pač dodajajo več.Meni je idealno razmerje 60/40VG - 70/30VG in so (vsaj zame) arome dovolj poudarjene - če so v pravih kombinacijah/razmerjih.
Je pa v SLO ta trend da so vsi pač "nekako alergični" na PG in se je to pač prijelo. Večina receptov - tudi na zgornji strani so narejeni za 50/50VG.
Sam opažam pri večinskih e-juicih sicer bolj bogato paro in več le te (to mi je zadnje čase bolj nadloga - posebej v teh zimskih mesecih ko moram kar naprej luftat in brisat šipe odznotraj
) - mi pa večinski VG dosti bolj suši usta in se je treba res dobro hidrirat zraven.
Mojih 5c