Capella je z V2 verzijami svojih arom odpravila DIACETYL,ACETOIN,ACETYL PROPIONYL..tako da so po mojem to ene od bolj kvalitetnih in varnih arom - v normalnih koncentracijah seveda.
Sam Capella arome doziram od 3-5%...in mi po kakem mesecu (če jih ne porabim) postanejo skoraj pre-aromatične.
Za capello vanilijo drži V2 bi naj ne imela "stranskih učinkov" je pa okus drugačen za mene osebno slabši.
% pa imaš prav 5% je polna kapa okusa če jih pustiš odležat vsaj 14 dni.
Za boleče gro (Yox) bi pa jaz bolj okrivil kak "prehud" build/setup na dripperju/RTA ki ti šopa premočan throat hit....posledično imaš po daljšem vejpanju potem boleče grlo .... doživel tud sam na kakih 0,4 -0,5 ohm buildih ki so tako dobro dela da nisem mogel nehat vejpat Very Happy Shocked
Driperjev ne uporabljam, najhujši setup pa je 1 ohm dual coil orchid
MTS wape vizard sumim za svoje težave zaradi tega ker ko vejpam tekočine brez njega je grlo manj boleče. da ne bom ukradel legitimne teme za svoje težave sem odprl novo v e cigareta in zdravje
http://slo-vaper.mojforum.si/slo-vaper-about456.html.
MTS vape wizarda pa od sedaj naprej ne uporabljem več, tako če ga kdo potrebuje mu ga dam gratis kolikor ga je še ostalo (morem preverit
)