Predlogi za začetek: - Poleg PGja in VGja dodaj še vodo. Veliko narejenih baz pride z vodo. Nekateri tudi dodajamo razne procente vode v svoje mešanice. - Decimalke pri nikotinu. Jaz recimo sem trenutno na 1.5 nic. - Število okusov naj bo vsaj do konca okna. Za bolj kompleksne e-juice. - Ob zaprtju naj shrani nastavljene vrednosti. Da ne rabiš naslednjič spet kucat istih vrednosti temveč spreminjaš zgolj tiste, ki jih rabiš. - Vse skupaj skompajli v nekaj kar bi se dalo odpreti v brskalnku pa bomo dali zadevo online - Multilanguage
Saj sem še sam študiral, da bi ene stvari dodal oz spremenil... Moral bi še pri aromah dodat na kateri osnovi je narejena (pg / vg), bi blo potem razmerje potem drugačno.
Delal pa sem to z visual studiom v basicu, tak da nimam pojma kak bi to spravo na net, bi mogo probat naret spletno aplikacijo, samo nimam ravno nekih izkušenj z tem.
Nekaj sem si že čaral skup, mogoče če bo zdaj med prazniki malo več časa. Zamišljeno je že, ampak še nmam ravno vsega porihtanega. Drugače bo potem potrebna že inštalacija. Sem si odzadaj pripravil accessovo bazo. Not si zmečes baze in arome, ki jih imaš, potem pa samo izbiraš. Še je par stvari za porihtat, kot je tiskanje listkov, zaenkrat na A4, razrežeš in nalepiš na flaške (pa možnost tiskanja male nalepke - samo ime recepta, odstotek pg, vg in datum, oziroma velike nalepke, kjer so še arome po odstotkih). In pa shranjevanje receptov. Nato naslednjič samo poiščeš recept, in ga uvoziš v calc.