Mešano v 60/40 VG/PG osnovi. Tekočine starane od 1 do 7 dni.
TPA Tutti Frutti - bljak, žajfnica, neglede na staranje, ven pljunil in trikrat zobe pral
TPA Strawberry and Cream - neka zelo vodena jagoda (recimo), zelo neizrazit okus, sprobal od 4 - 15 %, tam nekje do 8 % se ga komaj okusi, nad to količino pa dobi neka čuden, rahlo žajfast priokus, daleč od tega, kar sem pričakoval. Ni sledi o kaki kremavosti.
TPA Vanilla Bean Ice Cream - zelo dober in zelo močen okus. Tudi samostojni vape, v mali procentaži (cca. 2 %) pa odlična podlaga kakšnim svežnim sadnim okusom. Se dobi tak prijeten sadni sladoled.
TPA Pinapple - enostavno ni ananas, kot sem ga pričakoval. Tudi zna malo na žajfnico potegnat.
TPA Energy Drink - dober, značilen okus. Zelo dominanten. Lepo osvežilen s kakim mentolom ali mešanico sadja. Zelo uporaben tudi za reševanje ponesrečenih mešanic. Da jih ne zlivam proč, butnem notri tega in mentol in vse okuse pofurata.
TPA RY4 Double - lep tobačni okus z podloženo z nečim vanilijastim in sladkim. 4 % za samostojen vape.
TPA Watermelon - simpatična lubenica, zelo "vodena".
TPA Pear - sicer potegne po hruški, a tudi to ni to, kar sem pričakoval. Bo pa uporabna v kakšnih receptih.
TPA Koolada - ime pove vse. Malce ohladi okus. Uporabno.
TPA Whipped Cream - ne zaznam nekega velikega učinka, niti pri okusu, niti pri kremavosti.
TPA Bavarian Cream - rahlo kremast, malo vanilije. Dober kot dodatek drugim aromam.
TPA Sweet Cream - ne doda nič sladkega, le morda malo mlečnega priokusa.
Seveda je to moje individualno mnenje, vsake brbončice imajo drugačno slanino rade In seveda je velika možnost, da določeni okusi zaživijo šele v pravih kombinacijah z drugimi, a moje mixersko znanje za zdaj še ne seže dlje kot mešanje nekje max. 2 - 3 arome. Tudi za detajlno pimpanje več okusov po malo gor in dol ni ne časa, ne sredstev.
Sem pa na splošno pri TPA najbolj razočaran nad čistimi sadnimi okusi. To nekak ni to, kar bi si želel. Za tele kremaste pa je povsod zraven opozorilo, da vsebujejo nekaj strupenega (neki aceton al neki podobnega). Upam, da ne bom od tega hitro hin.