vejpam nekje mesec in pol in zadnji teden sem tudi zmiksal svoje tekočine.
Baza Pink Mule 50/50 in 100 VG. Nikotin je od Vapini Nshot (18mg)
Zmešal sem 53/47 VG/PG 2% INW Black Cherry Tobacco in 4% CAP Vanilla Custard - Steep 16 dni (pretresanje skoraj vsaki dan, pustil tudi pokrovček priprt nekje 10ur).
Prvih nekaj potegov je odličnih, nekaj časa vejpam normalno, do ene ali dveh ur. Nisem chain vaper. Nato se postopoma začne pojavljati vedno bolj suh, voskast okus, jezik pa kot da se prekriva z voskom. Okus na jeziku še ostane tudi cel dan, pusti skoraj kemičen okus na jeziku in kot da rahlo peče.
Zmešal sem tudi simple aromo INW Shisha jagoda (6%) z 50/50 brez nikotina z 2% destilirane vode. Bilo je malo bolje, vendar se čez čas tudi pojavi čuden okus, in tudi sam vonj/okus ni pravi le po nekaj potegih, ne čutiš jagode...
Uporabljam Aspire K3 z 1.8ohm BVC glavo na čim manj W. Kolko glav sem že zamenjal raje ne povem. Vedno se potrudm da primam dobro in postopno dvigujem W.
Zelo me je presenetila tale tekočina:
http://juicedoctor.eu/hr/guerrilla/2905 ... results=20 (Naj bi bila tudi Shake n Vape)
Zmešana 8,5 % pri 50/50, 11mg NIC (skoraj dva tedna). Par potegom u redu, nato pa neverjetno izsušujoči potegi, jezik pa prične kot da se na na njem nabira vosek. Ostaja čuden okus. Izginja vonj po vaniliji, kokosu,....
Ali je lahko kaj narobe z bazo oziroma ali se arome še niso vnesle? Ali je lahko aroma zanič, slabe kvalitete ali ima kakšno sestavino ki je ekstremno izsušujoča? Sem premalo steepal? Je Aspire zanič?
Kupil sem tudi drug tank - Zenith D22 in nalil kupljeno tekočino, ki za zdaj po cca 1 uri deluje normalno. Torej naj ne bi bil problem Vapers Tongue... Nisem pa še probal dati teh tekočin v novi tank, ker potem samo stran zlivam kot do sedaj....
Kakšen nasvet, ker res obupavam, kupil sem pa za cca 120€ DIY robe

Lep pozdrav