Živjo,
sem bil opomnjen naj se prvo predstavim pa to skratka sem z Gorenjske pa nekako leto pa pol se že trudim z e cigaretami. Do sedaj sem imel e-go baterije z evodi in nikol nisem doživel nekih oh in uh trenutkov. Sedaj pa sem se odločil, da si nabavim malo bolj vornk opremo in sem kupil Istick30W ter lemo drop atomizer z 1.1ohmsko glavo.
Zadevici sta prišli danes in želel sem si razodetja, dogaja se mi pa vse prej kot to. Skratka sem dal notri Dekangovo Vanilijo 12mg in zadevo prižgal. Šel sem skozi vse watte od najnizjega do 30w in izkušnja je grozna. Na katerem koli W sem, ko potegnem me takoj zaduši, dobim ubijalski throat hit, takoj začnem kašljat, para je na karkoli več od 15W prekoča, okus vanilije skoraj, da ne pride do mene, pare pa je tako malo, da je že smešno.
Skratka ali jaz delam kaj narobe oz. kaj se dogaja. Pri egotih in evodih nisem niti enkrat imel takih problemov. Ker ta hip samo razmišljam, da sem spičkal 80? v zrak.
Če ima kdorkoli kakršenkoli nasvet ali idejo bom zelo hvaležen, ker drugače bom enkrat za vselej zaključil s to elektriko in se vrnil na analogce. Ti so vsaj konsistentni.
Hvala,
V K