Meni so BDC kar dobro delale..mislim za Nautilus dobro.
Najslabše so bile one prve BDC, zelo nekonzistentna kvaliteta - enkrat dobre enkrat zanič...govorim pa cca za 1,5 leta in več nazaj ko sem uporabljal Nautilus.
Tisti 2 glavi ki si jih razstavil - ta ki si jo ponesreči zažgal in ona ki je bila samo zapacana -
Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forumhujše kot to?
Sej noben ne omalovažuje Nautilusa, bil je velik hype ko je prišel ven za visoko ceno (še zdaj drži to ceno) ampak ni ravno opravičil pričakovanj.
Mogoče Nautilus Mini ki se mi zdi še boljša rešitev. Sam ko sem 1X šel na te Kanger klire (ProTank 1,2,3 in Mini PT) sem videl da je Nautilus res en velik hype.
Protanki še vedno dobro delajo, Aerotank tudi, enostaven rebuild in konstantno delovanje,vedno enako...
Nautilus simed SLO vaperji ni ravno dobro zasidral v spominu (predvsem zaradi visoke cene) ki je obljubljala mnogo dala pa ne ravno toliko glede na konkurenco.Nasploh je Aspire precej zaspal na lovorikah iz 2013 (Nautilus, CE5 BDC, Vivi Nova BDC...) in razen 2 "resnejših" tankov (Atlantis in Triton) in enega resnega moda(Pegasus - oni ESP-30W je strel v temo) - prihajal je z izdelki prepozno in predrago glede na konkurenco - in rezultati so pač kot so...
Če pogledaš kaj so v zadnjem letu naredili Kangertech, Joyetech (sub-division Wismec), Smok (sub-division Koopor) in ostali - no upam da vseeno Aspire e-cig obstane, tako kot npr. Innokin ki so tudi poželi velike prodajne uspehe 2-3 leta nazaj - zdaj pa ?
Jah - mogoče to da se "tehnični inteligenci" v SLO ne da ukvarjat z rebuildom in izboljšavami (drugje temu pač ni tako, pa ne samo v svetu e-cig) - kaže na simptom naše družbe.Pa izgledat mora tako da ne bom izstopal (take probleme imajo res malokje - razen če si na nivoju eksekutivca v večji korporaciji)
Ali ti bolj zaupaš da ti je dal Deng vse po predpisih (oz. njegov robot) polifil, siliko,pa še uno čudno plastiko v glavo in da je vse to sterilno in iz neoporečnih materialov?
Jaz ne....
Da ne govorimo o kvaliteti mesingane glave kjer se vseeno razvijao visoke temperature napram SS jeklu.
V tem je point rebuilda - sam nabaviš primarne materiale in sam zložiš skupaj.Eko in bio
če hočeš.
Večina vejperjev ki so v tem športu 3 in več let - vejpa na 10-15W ajde do 18W - večino časa.Na uporih med 1 -1,8 Ohma.
Mularija je na dripperjih in sub-ohm tankih - in ostali ko hočejo nekaj več...ampak ne konstantno ker ne znese.