Nabavil sem novega Joyetech AIO in imam težavo, ki je pri Evodu in Subtanku ne poznam. Po parih potegih se glava (ne baterija) močno segreje, prav tako ustnik (peče na ustnici). Ali mi lahko prosim kdo pomaga z nasvetom?
Hvala.
premmati napisal/-a::D tako,pa sem tam.pozabil sem še omenit, da niti 24 ur nisem lastnik tega malčka, pa bom (upam, da res) ostal brez njega. gre namreč za to, da je ženi full padel v oči in se ji dopade, ga je danes zjutraj ob kavici dodobra stestirala-celi dan že ni prižgala cigareta in se davila na balkonu ampak vsake toliko naredi par puhov pa ji to zadošča. močno upam, da je niso pritegnile le te barve katere se dajo menjavat in osvetljujejo tank, ampak, da resnično preneha s smrdljivci.
enaona napisal/-a:živjo, danes je tudi do mene prišel ta malček in tudi jaz imam težave z pregrevanjem, poleg tega mi še tekočino skozi ustnik ven meče . kak nasvet? hvala!
seckorama napisal/-a:Edino kar imam pripomb je, da air flow ni najbolj posrečen, oz. sploh ne čutim nobene razlike če vrtim tisti obroček.
Aleks napisal/-a:enaona napisal/-a:živjo, danes je tudi do mene prišel ta malček in tudi jaz imam težave z pregrevanjem, poleg tega mi še tekočino skozi ustnik ven meče . kak nasvet? hvala!
Jaz sem težavo rešil z zamenjavo grelne glave. Sicer se po daljši uporabi (več kot 15-20 vdihov) glava še vedno greje (v primerjavi z drugimi napravami), a je veliko bolje - ustnik ne peče, para pa je hladna. Probaj ponovno priviti glavo, z občutkom (da ne zategneš). Če bo isto, zamenjaj.
Pri AIO nimam težav s pljuvanjem, drugače pa sem to reševal tako, da sem vzel robček, obrnil napravo z ustnikom navzdol in malo kuril glavo, da je špricalo na robček. Ponavadi je pomagalo.
Vrni se na Problemi in rešitve
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov