Pozdravljeni,
Vejpam ze malo vec kot 1 mesec.
V tem tednu se mi je zacelo dogajati, da mi pospeseno "kuri" glave.
Prvic se je zacelo z TC SS glavo, jo je v manj kot enem dnevu skurilo. Ampak pri tej glavi sem ugotovil razlog (prevec wattov).
Vglavnem trenutni setup, ki ga uporabljam je Eleaf Istick Pico 75W, uparjalnik je od Eleafa melo 3 mini, glave uporabljam od Eleafa kanthal 0,3ohm 30-80W. Vejpam na 35W v wattage modu. Na zacetku svoje vaperske kariere sem sparil cca. 2-3ml tekocine na dan, zdaj pa sem ze na nekih 4-6ml.
Vglavnem da ne dolgovezim, v tem tednu sem "unicil" dve glavi, v obeh primerih sem imel uparjalnik malenkost cez polovico napolnjen, tako da do dry hita ni prislo, enostavno pa je zazgalo vato na sredini tuljave kjer so dovodne odprtine. Ali je mozno, da sem dobil kaksne "krs" glave ali kaj narobe delam. Trenutno vejpam Time bomb tekocine (60/40 pgvg 0,6mg). Ko se glave menjajo jih vedno namocim in pocakam, da se prepoji z tekocino.
Danes pa se je se pri punci enako zgodilo na Joystick EGO AIO na 0,6ohm glavi. Po cca. 1 uri po zamenjavi glave je glavo zazgalo do te mera da sem skoraj bruhal. Poleg tega da se je glava prepojila in pocakalo se 15min, da se prepoji in po prvem vleku ni bilo dryhita, mi je zelo zanimivo, kar se v tem tednu dogaja.
Je mozno, da so "krs" glave ali kaj narobe delam. Punca uporablja enako Time bomb tekocino samo da je 0,3mg nikotina.
Za Picota ze imam narocene RTA uparjalnike, tako da kmalu menjam uparjalnik, ampak me vseeno zanima.
Se mogoce da Joysticka, kaj predelati, da ima vecje odprtine za zajem tekocine?
L.p. Fleko