Vaper1974 napisal/-a:Meniš, da bo tako hudo?
Za nas ki smo že vpeljani,po mojem da ne bo hudega,se bomo že nekako znašli,jaz pravim,vedno se najde kaka rešitev.Za tiste ki bi radi kasneje prešaltali iz analognih na ecig,pa tudi ne bo takega problema,samo če imajo dosti volje,se bodo obrnil na nas izkušene vejperje po informacije,kje dobiti robo za DIY,itd,zato pa so forumi,FB strani itd.
Vaper1974 napisal/-a:Ne vem namreč, kako se bodo šli na Hrvaškem, od koder k nam prihaja čedalje več DIY robe, vključno z bazami.
Po mojem Hrvati niso tako neumni kot naši politiki,da bi se odrekli zaslužku,edino kar je možno da bodo nikotinske baze pakirane v manjše količine,10 ml,ali pa še to ne.
Kot je omenil uporabnik Ovale,gre tukaj res verjetno za korist tobačnih lobijev,je Slovenija spet nažalost potegnila ta kratko,pa tudi zaradi naših hlapčevskih in priliznjenih politikov,ker nobeden ne zna reči NE.Recimo na Portugalskem,sem se včeraj pogovarjal z kolegom vejperjem,tam je edino omejitev nikotina da ga kupuješ v manjših količinah,10 ml,in nič drugega.Ko sem mu rekel da bomo morali v Sloveniji imeti predpisanih 2 ml tanka na atomiserjih,se mi je samo smejal,ni verjel da je to res.Tako da če ne bo šlo z lepšim načinom,bo treba iti na ulice pa demostrirati,kaj njih briga koliko bom povejpal,pa s čim,kupujem to z mojim denarjem,ne njihovim,še dobro da jim ni treba povedati kdaj grem na WC in koliko skret papirja porabim,to je totalen absurd