Radio1 - Elektronske cigarete - Nekaj resnic o kajenju

Vse o tem, kaj pravijo o elektronski cigareti mediji, strokovnjaki in raziskovalci.

Radio1 - Elektronske cigarete - Nekaj resnic o kajenju

OdgovorNapisal/-a k2b » 14 Dec 2018, 21:26

https://radioprvi.rtvslo.si/2018/11/stu ... ocila-834/

Slika

Bi Humphrey Bogart v sodobnih filmih kadil elektronsko cigareto in – ali bi mu zaradi tega prizanesla bolezen? V oddaji bomo govorili o tej napravi, s katero vse več ljudi tudi pri nas nadomešča navadne cigarete. Sprašujemo se ali gre res za varnejše kajenje ali zgolj za prodajni manever, katerega škodljive posledice se bodo šele pokazale...


"Hočem povedat, da se mi zdi problematično enačit tobačne izdelke in elektronske cigarete zaradi tega, ker se pravzaprav še bolj globoko spodbuja kajenje pri obstoječih kadilcih oz. ne da se jim priložnost, da vidijo prednosti kaj bi se zgodilo, če bi prešaltali na elektronsko cigareto"
Slaven Kalebic, ZVS


V ZVS-ju pozdravljamo še več takih oddaj, ki informirajo kadilce o bistveno manj škodljivi alternativi ne glede na šibke protiargumente Helene Koprivnikar in Neže Lovše, ki se fokusirajo zgolj na mladoletne, obstoječe kadilce pa pozabljajo in jih prepuščajo naključju in lastni iznajdljivosti.
Radio Prvi hvala za priložnost, da razjasnimo stališče vejperjev, ki smo s pomočjo elektronske cigarete opustili kajenje tobačnih cigaret oz. bistveno zmanjšali škodo, ki nam jo je povzročalo kajenje.
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1826
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 292 times
Prejete zahvale: 390 times

Vrni se na Najnovejše novice

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron