Kakšna ideja? Jest je tut pod razno ne najdem.
Hvala
D
rrangvaldr napisal/-a:predvidevam, da večina furate SS na joyetechovih napravah (med njimi tudi RX200 in pa mimo Joyetecha tudi Evolve DNA200), katerih čipi so menda prilagojeni za 304 SS. od včeraj je na FT tudi ta žica. PS: za tanke zna bit debelina 24g malce prenizka glede upora... 26g pa akcija!
Po 24 urah testiranja že lahko rečem, da SS žica pwna nikelj in titan po dolgem in počez. Ne zgolj zaradi samega buildanja, ampak predvsem zaradi grelno omskih lastnostih napram drugima dvema TC žicama. Končno na TCju dobivam svoj obilen in vroč vejp v neki sredini temperaturne nastavitve, torej nekje med 250 in 260 stopinjami. Tako nikelj kot titan sta mi bila pri istem buildu in teh temperaturah anemična in mod sem ganjal med 300 in 315 stopinjami, da sem vsaj približno zadovoljeval svojo potrebo. Omenjal sem že, da sem ekstremni pass through vejper, zato potrebujem vročino in pa šus, torej takojšnje parjenje na tuljavi, ne pa kuhanje juica. Kot kaže, sem v svojo vape udejstvovanje privlekel vse najtežje, kar je možno za opremo. S tem jo resnično ganjam v skrajne meje, uporabljam konkretno višje temperature od povprečja, vejpam ogromno in uporabljam samo 100% VG tekočine. Vse to združeno v rokah chain vejperja in da je vejp carski omogoča samo kombinacija škotskega rola (wickanje) in pa kanthal v power modu, oziroma SS v TCju. Ponavljam, velja za stil vejpanja, ki ga furam jaz. Brez škota ni teorije da zwickam 100% VG na svojih tankih, mogoče zgolj na Lemotu2, pa še to ne zunaj, ko je hladno. Rešitev je TC, ki pa razumljivo, opravlja svojo nalogo in ob slabšem wicku zmanjšuje moč. Kar opaziš po dveh treh potegih, vape postane anemičen, švoh. Tega ne maram. Sploh ne na niklju, ki je že v štartu (zame) crapy. Trenutno je (zame) SS žica, 0.48 ohma, 250 stopinj, škotski rol in fina aroma 100% VG tekočine top šit in se kočno lahko mirno kosa s kanthalom na škotu in 45 watih pri 0.45 ohmih. Dry hits total free. Vse to lahko zaenkrat potrjujem za Subminija z V2 deckom. Sprobal bom še Lemota2 in pa prihajajočega Crowna. Disclaimer: vse to so moja opazovanja, prirejena mojemu okusu. Ki pa ni tipičen in v nobenem primeru ne more biti primerjalni/vzorčen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost