OK - bolj utemeljen odgovor
Sicer bi zanj potreboval podatek za koliko lahko kupiš 20 ml Ovale tekočine - sam najdem podatek da so nikotinske in breznikotinske po 13 EUR oz 10 EUR pri naročilu večjih količin. 4 okusi so znižani v breznikotinski varianti na 5 EUR/20ml.
Če boš lahko pogrešal tistih 20-25% manj koncentrirane arome - ob predpostavki da se ti bo kupljena NIC baza dobro mešala z že pripravljenim e-juicem (kar ni nujno) - potem kar probaj.
Sam sem sicer probal mešat Ovale Vanilla Tobacco in še ene 2 - ki mi jih je odstopil vejper ki mu niso bile všeč - z bazo in je bil rezultat precej čuden - zadeva se ni mešala in prisegel bi da so bili v Vanilla Tob. neki sledovi olja - kar sem videl ko sem zlil vse skup v umivalnik
Pa še preprosta računica če govorimo o zalogah. Recimo o zalogi 500 ml ali 1000 ml pripravljenega e-juica.
Če boš uporabljal ovale v 20 ml flaškah po recimo 10 eur/20 ml potem to pride 250 oz 500 eur + nic baza 52 mg 100 ml 17 EUR s poštnino (84 ml bi porabil za 500 ml Ovale breznikotinske) = se pravi nekje skupaj cca 270 EUR
Če kupiš pripravljeno bazo 500 ml 12 mg + 500 ml 0 mg + 500 ml 6 mg = 44 EUR + poštnina - pa imaš 1,5 L osnove za e-juice.
Arome. Twisted tu zelo hvalijo in so enostavne za mešat ker so že kombinirane (več arom skupaj). Z aromami ne bo težav tudi po sprejetju zakona.
So pa po 4 EUR 10 ml iz ene narediš cca 100 ml e-juica.
So pa seveda še druge arome ki jih doziraš 2-4% (npr.
http://www.e-tekucine.eu/hr/meiwei/1046 ... 10-ml.html ki je zelo dober karamelni cappucino). Se pravi recimo čez palec 60 EUR za arome ki ti jih ni treba kupit vse naenkrat.
Rezime: 270 EUR za 500 ml Ovalea z dodanim NIC-om ali 105 EUR za 1500 ml DIY.
Verjemi - ne boš večno vejpal samo kapučina
Izbira je seveda samo tvoja !