Joyetech eVic VTC Mini

Tukaj spremljamo vse novosti reguliranih in nereguliranih MOD naprav

OdgovorNapisal/-a k2b » 25 Okt 2015, 20:56

Jero - te baterije so OK.
Za VTC4 me čudi extremno nizka cena - ma itak je s temi Konionkami VTC4/5 itak frka da jih Sony sploh ne dela...mam jih tudi sam iz FT - jih gulim že eno leto pa so super, posebej za nizke upore...

Ostale 2 - Sanyo in Samsung so z večjo kapaciteto in 10A kar je OK če res ne furaš extremnih buildov.

Nkon.nl je eden večjih (če ne največji) baterijskih grosistov v EU zato ima tudi cene temu primerne. Pri nas trgovci ne vem kje nabavljajo da so take cene baterij....


Panki - zakaj maš zaklenjen 0,34 Ohm build na VTC miniju? A ti je še od prejšnjega kanthal builda ostalo? :D

Te LG 18650HG2 sem tud jst naročil s FT 4 komade...mislim da so špica trenutno po razmerju kapacitete in Amperov....magar ble grdo poop rjave

:shock:
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a jero » 28 Okt 2015, 13:24

Sam update:
Baterije sem naročil v nedeljo, v ponedeljek so mi poslali, danes (torej čez dva dni) jih imam doma :o

Ne vem no... baterije naročujem samo še na nkon.nl.

Slika
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 28 Okt 2015, 14:14

uh - shipping so pa konkretno udarli 11,50 EUR
Ni čudno da je v 2 dneh :D

Še vedno ugodno - sprobaj jih mal kako držijo kapaciteto in poročaj 8)
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a panki_86 » 29 Okt 2015, 03:00

k2b napisal/-a:Jero - te baterije so OK.

Panki - zakaj maš zaklenjen 0,34 Ohm build na VTC miniju? A ti je še od prejšnjega kanthal builda ostalo? :D

Te LG 18650HG2 sem tud jst naročil s FT 4 komade...mislim da so špica trenutno po razmerju kapacitete in Amperov....magar ble grdo poop rjave

:shock:


Ne 0,15 Ohm je, samo ko pritisneš gumb ti drugače napiše. Moral sem pritisniti na gumb, da mi je trenutno porabo amperov izpisalo :D
Joyetech Cuboid + Cubis, Joyetech eVic VT + Kangertech Subtank plus, Joyetech eVic VTC mini + Kangertech Subtank mini, Joyetech eGo ONE VT,...
RANDOM_AVATAR
panki_86
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 06 Okt 2014, 01:00
Kraj: Radizel
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 9 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 29 Okt 2015, 03:19

panki_86 napisal/-a:
k2b napisal/-a:Jero - te baterije so OK.

Panki - zakaj maš zaklenjen 0,34 Ohm build na VTC miniju? A ti je še od prejšnjega kanthal builda ostalo? :D

Te LG 18650HG2 sem tud jst naročil s FT 4 komade...mislim da so špica trenutno po razmerju kapacitete in Amperov....magar ble grdo poop rjave

:shock:


Ne 0,15 Ohm je, samo ko pritisneš gumb ti drugače napiše. Moral sem pritisniti na gumb, da mi je trenutno porabo amperov izpisalo :D



To pa ni uredu - ne bi smelo toliko odstopat - lahko z 0,15 na 0,16 -0,17 ---- na 0,35 Ohma je pa mal huda - po moje vžge na polno tole ko je skor 3X večji upor...

Kaj pa če zakleneš upornost?
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a panki_86 » 29 Okt 2015, 19:14

Sem probal, pa je enako, samo dobro dela, coil imam zdaj že drugi teden. Na ta velikem pa se sploh ne spremeni ko pritisnem gumb, pa je enako navitje noter...
Joyetech Cuboid + Cubis, Joyetech eVic VT + Kangertech Subtank plus, Joyetech eVic VTC mini + Kangertech Subtank mini, Joyetech eGo ONE VT,...
RANDOM_AVATAR
panki_86
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 06 Okt 2014, 01:00
Kraj: Radizel
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 9 times

OdgovorNapisal/-a urix321 » 29 Okt 2015, 19:30

Tudi meni se spremeni iz 0,40 na 0,60 ohma
RANDOM_AVATAR
urix321
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Sep 2015, 01:00
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 2 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 29 Okt 2015, 21:28

a to vama dela z novim firmwareom 1.20 al od začetka?
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a urix321 » 29 Okt 2015, 23:32

To pa nevem na začetku nisem sploh gledal kako deluje, šele potem ko se se malo poglobil v delovanje. V glavnem zadeva funkcionira TC deluje čisto dobro če ne bi tukaj prebral da vmes zmeri drugo upornost sploh nebi vedel da jo pokaže drugače. Imam pa ta novejši firmwire.
RANDOM_AVATAR
urix321
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Sep 2015, 01:00
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 2 times

OdgovorNapisal/-a urix321 » 29 Okt 2015, 23:46

Ubistvu se mi spremeni na 0,70 ohma ne na 0,60. Čeprav a ni tako da se upornost viša s temperaturo ? Če daš še toplo glavo na ohm meter bi morala biti upornost višja kot če jo ohladiš. Zato tudi v navodilih evica piše da naj izmerimo veljavno upornost pri STP oz. pri pnp torej pri 25 stopinjah oz. vsaj približno. Očitno med samim delovanjem ponovno meri upornost za optimalno delovanje, torej začetna upornost je vbistvu samo upornost iz katere začne naprava delovati praktično se uporablja samo za optimalni zagon naprave ali pač ?
RANDOM_AVATAR
urix321
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Sep 2015, 01:00
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 2 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 30 Okt 2015, 16:36

To ni v redu da spreminja upornost ko se pritisne fire gumb (slabi kontakti na 510 ali na terminalih tuljave...)

Tukaj je razlika med 1.02 in 1.20 firmwareom - od tu naprej nekje

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7Vw43RJcDEc#t=362
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a urix321 » 30 Okt 2015, 18:03

Kaj se torej da narediti v tem primeru ? Menjava grelne glave ?
RANDOM_AVATAR
urix321
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Sep 2015, 01:00
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 2 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 30 Okt 2015, 18:15

Kakšen atomizer? Z originalno glavo al navito?

Če imaš možnost - probaj s kakšnim drugim atomizerjem.
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

OdgovorNapisal/-a urix321 » 30 Okt 2015, 18:20

ego one mega originalna glava cl-ti imam še clr-ti-ovo glavo bom poskusil z njo
RANDOM_AVATAR
urix321
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 32
Pridružen: 25 Sep 2015, 01:00
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 2 times

OdgovorNapisal/-a k2b » 30 Okt 2015, 18:40

Jst bi probal še CLT Ti glavo ki je Rebuildable - seveda če jo imaš že navito.
Prepričan sem da je to zaradi atomizerja in ne zarad samega Evica VTC mini.
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Novosti - MOD naprave

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost