Joyetech eVic VTC Mini

Tukaj spremljamo vse novosti reguliranih in nereguliranih MOD naprav

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a quest » 27 Dec 2015, 18:21

Najdeš debelejšo folijo od ovitek zveska, knjige, fascikla, kos plastenke-flaše, pokrovček od Fruca ali drug dovolj velik pokrovček, kos kartona. Prvo narediš luknjo za 510 vijak, natakneš subtanka v luknjo obrišeš in izrežeš. Narejeno.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Slika
Uporabniški avatar
quest
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 377
Pridružen: 10 Maj 2014, 01:00
Kraj: Dolenjska
Dane zahvale: 69 times
Prejete zahvale: 50 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a panki_86 » 29 Dec 2015, 03:56

SS316l imam ta:
https://www.fasttech.com/p/3361703

Majejo se vam Subtank miniji??? Jaz ga tudi imam že od samega začetka gor pa se ne premakne niti z bazo v1, v2 in v3. Paše v nulo :D
Slika
pic host
Maje se mi samo Subtank plus na njemu.
Mene najbolj moti pri VTC miniju da se lušči enako kot ta veliki evic VT :( Torbice pa ne mislim imet gor ;)
Joyetech Cuboid + Cubis, Joyetech eVic VT + Kangertech Subtank plus, Joyetech eVic VTC mini + Kangertech Subtank mini, Joyetech eGo ONE VT,...
RANDOM_AVATAR
panki_86
Spreobrnjenec
Spreobrnjenec
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 06 Okt 2014, 01:00
Kraj: Radizel
Dane zahvale: 4 times
Prejete zahvale: 9 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a k2b » 30 Dec 2015, 13:51

Iz dežele kjer se ob pomanjkanju vodke spije tudi kakšna kolonjska prihaja "neuradni" firmware ki omogoča VTCminiju da v TC načinu da iz sebe 100W.
Ob 22A blokadi same naprave in primernem buildu seveda.Primerno samo za bahanje pred kolegi vaperji :D :shock: 8)


Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a jero » 01 Jan 2016, 19:49

Računalnik noče spoznati naprave. Tudi kolega ima eVic minija in ko priključim njegovega na isti računalnik, isti kabel in isti vhod, ga računalnik prepozna brez problema in nadgradi. Problem se mi je pojavil po tem, ko sem nadgradil na v3.0 beta verzijo firmware. Ima mogoče še kdo tak problem?
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a k2b » 01 Jan 2016, 20:09

Pri meni se je to zgodilo 2X ko sem nadgrajeval na firm. 2.0. Obakrat je pomagalo da sem resetiral mašino in ponovno priklopil VTCminija, priklopljen je bil na USB 3.0 port. Kot da nekaj zmede sam port da ne prepoznava naprave.
Probaj še 1X potegnit aktualni 3.0 firm in nov app za nadgradnjo. Odkar uporabljam zadnjo različico ni bilo več težav - sem tudi sprobal še 2.0 nazaj pa 3.0 8non beta) pa je blo OK.
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a jero » 01 Jan 2016, 20:15

Sem probal to. Sej pravim, da od kolega dela BP. Recimo svojega odklopim dol, priklopim od kolega in windows spusti zvok, da je USB prikloplen in app lepo zazna. Odklopim njegovega dol in priklopim svojega in ne zgodi se nič... tud windows ne sproži zvoka.
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a quest » 01 Jan 2016, 23:34

Probaj restart računalnik in ponovno v USB.
Uporabi drug USB in to 2.0 in ne 3.0. Mogoče bo šlo.
Ali pa k kolegu pa na njegovem PC na 3.0 upgrade.

Kako se pa reset EVICa naredi pa tudi mene zanima. Sem iskal pa nič.
Slika
Uporabniški avatar
quest
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 377
Pridružen: 10 Maj 2014, 01:00
Kraj: Dolenjska
Dane zahvale: 69 times
Prejete zahvale: 50 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a jero » 02 Jan 2016, 13:33

Od kolega eVic minija na svojem kompu z istim kablom in na istem portu lepo zazna. Lahko sam rečem, da se bo odločitev, da zadevo kupim pri slovenskem trgovcu, sedaj izkazala za pravilno saj imam še vedno garancijo :)
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a premmati » 08 Jan 2016, 15:57

POMOČ PROSIM POMOČ!
imam velike težave z vtc minijem. do danes mi je deloval dobro, danes sem pa na bellusu menjal tuljavo in sicer iz prejšnjih 0,40 ohma z 0,40mm ss 316l žico sem sedaj naredil 0,30ohma z 0,50mm ss 316l žico. vse naredil kot običajno pa mi TC nikakor ne deluje tudi v TCR načinu ne. seka isto pa lahko imam na 100 stopinj ali pa 300 °c . ne vem več kaj naredit.
mi lahko prosim kdo napiše pravilni postopek-vrstni red za ta poseg, da vidim, če sem kje naredil napako.

že v naprej hvala za pomoč-upam da jo dobim in zadevo uredim
Slika
Uporabniški avatar
premmati
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 107
Pridružen: 22 Dec 2014, 02:00
Kraj: Celje
Dane zahvale: 43 times
Prejete zahvale: 14 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a jero » 08 Jan 2016, 16:03

Imaš kak Ti pa probaš to zbuildad pa preveriš, če isto dela? Namreč meni, ko sem dal SS gor na evica, mi tudi na začetku ni hotel delat TC, temveč mi je na polno žico kuril. Kot, da bi imel naštiman bypass. Potem se je kar samo od sebe zrihtalo tako je treba.
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a premmati » 08 Jan 2016, 16:50

:x :roll: ma da po......iš, sem probal z nikljem -titan žice nimam, ista pesem al ne dela al pa kuri.sedaj sem na novo naredil tuljavo z SS žico o,35ohma , 0,50mm debeline.
zdaj me pa zanima al moram prvo vse omerit v temp 316ss načinu ali lahko takoj vse nastavim v TCR M1 načinu.

tolk zažganih šusov, ko sem jih dons fasal jih prej v slabih dveh letih s kanthalom nisem nikoli-noro
Slika
Uporabniški avatar
premmati
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 107
Pridružen: 22 Dec 2014, 02:00
Kraj: Celje
Dane zahvale: 43 times
Prejete zahvale: 14 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a k2b » 08 Jan 2016, 18:12

Po vrsti:
1.preveri tuljavo (single coil maš, da ti kaj ne štrli odzadaj v adapter žica, da ti tuljava ne tika oboda komore etc...meni je Bellus shortal da je blo veselje na dual SS coilu ga nisem in nisem mogu spravit v red - pol na single SS je delal - naredil nove coile SS v dual in je delal OK)
2. Probaj najprej 316SS default nastavitev. Če je OK (očitno ni - točka 1)
3. Naredi si 2 preseta /prednastavitvi za 316SS
-M1 0088
-M2 0092
Probaš še s tem - če ni OK - točka 1 :D
4. Potegni še 1x firmware in updejtaj napravo
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1773
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 288 times
Prejete zahvale: 362 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a premmati » 08 Jan 2016, 18:42

k2b in jero, hvala za predloge in pomoč, miniča sem cca 1h pustil pri miru, ponovil postopek nastavljanja in sedaj zopet deluje bp tako v temp ss 316 kot tudi v tcr načinu. kaj bi lahko bilo narobe nimam pojma, tuljava se ni nikjer dotikala ničesar, očitno ima tudi vtc mini neke svoje občasne muhe, tak da uporabnikom mal pritisk nabije( v mojem primeru mi ga je kr konkretno nabil :lol: :lol: )
Slika
Uporabniški avatar
premmati
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 107
Pridružen: 22 Dec 2014, 02:00
Kraj: Celje
Dane zahvale: 43 times
Prejete zahvale: 14 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a urosm » 08 Jan 2016, 19:19

Mogoče imaš kitajsko baterijo, pa ni pravih podnapisov našel :D
Vejpanje je kot seks - na trenutke je malo pacasto, a užitki so nepopisni.


Slika
RANDOM_AVATAR
urosm
Vejper
Vejper
 
Prispevkov: 65
Pridružen: 13 Maj 2014, 01:00
Kraj: Lükarija
Dane zahvale: 13 times
Prejete zahvale: 12 times

Re: Joyetech eVic VTC Mini

OdgovorNapisal/-a jero » 09 Jan 2016, 20:51

Lahko potrdim točno to zadevo, ki jo opisuješ premmati. Na Evic miniju in Cuboidu.

Torej naredim SS 316L 0.5 ohma dual coil build in ga na prižgem na suho. Žica v trenutku zagori na polno.. pa ni važno a je temperatura nastavljena na 140c ali pa na 315c. Isto dela TCR na 92 in 70. Enostavno se "Temperature protection" ne prikaže. Najbolj hecno pri vsem tem je, da zadevo pustiš pri miru kake 15 min, prideš nazaj in zadeva deluje tako kot mora. Naj povem še to, da je imel prejšni build nekakšen kovinski priokus.. verjetno ravno zato ker sem v nekem momentu nevede prežgal vato?

S Ti žico nikoli nisem imel teh težav. Ko sem jo namontiral in na suho prižgal v TC načinu, niti slučajno ni pustil, da bi žica zažarela. Naj omenim še to, da na SS vejpam na cca 230c medtem, ko sem na Ti vejpal pri cca 280c.

No problem ni glih ultra resen, saj vse kar bo potrebno je popravek v firmwareu. Kolega ima sicer neargumentirano teorijo, da pride do napake zaradi dvojne tuljave.. tako da bi se splačalo mogoče res probati z enojno.
Uporabniški avatar
jero
Veteran
Veteran
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 03 Sep 2015, 01:00
Kraj: Notranjska
Dane zahvale: 156 times
Prejete zahvale: 211 times

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Novosti - MOD naprave

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost