Artery Nugget je prispel s FT-ja - za dobrih 26$ z MAP kodo.
Formo malega kvadratastega monolita uspešno razbije bakreno-medeninast finiš (ne zgleda kot čisti baker ampak nekaj vmes, lakiran s prozornim lakom tako da ne pušča vonja na vejperske roke
).Gumbki zgledajo jekleni in kvalitetni - malce škopotajo če streseš mod.
Moj je prišel z zadnjim firmwareom 100291 604151 ki podpira že tudi SS žico v TC načinu.
Po hitrem testu z 28g SS 316L žico se sicer izkaže da je bila kalkulacija za SS narejena dokaj na hitro ker - za razliko od Ni200 in Titaninium žice ker je test prestal odlično - v SS načinu zažge suho vato že praktično na 200C
Na sliki je s SS žico od 190 -250C
V primerjavi z COV Minivoltom ki sfura nekje v povprečju 4-4,5 ml e-juica v razponu od 12 -22W
je pri Nuggetu ta količina bližja 3 ml - kar predstavlja pri meni v praksi 1 tank in še malo pri Serpent Miniju na okoli 20W (upor 0,95 Ohma) - kar zopet ni tako slabo.
Distribucija in preciznost ter konstantnost toka na Nuggetu se mi zdi nekoliko boljša kot na Minivoltu ki zna včasih malo dolgo računat oz. zna spustit kakšne toplo-hladni val. Ravnanje z meniji je zelo preprosto in intuitivno (v MENI vstopiš s hkratnim pritiskom na + in - gumbek ter nato krmiliš po menijih in z FIRE gumbom vstopaš v njih ter potrjuješ nastavitve.)
Od negativnih strani bi omenil samo malo manj kontrasten zaslon (zunaj, na soncu) in to da ima nastavitev moči samo v korakih po 1W.Ostalo je odlično, skupaj z možnostjo programske nadgraditve (poseben USB kabel za 1,8$)
- Kvalitetno in trpežno ohišje z dobrimi gumki
- dober in pregleden meni z nastavitvami
- TC način za Ni200, Titanium in SS žico
- hitro polnjenje (cca 1,5 ure)
- manj kontrasten zaslon (mogoče bodo skozi programsko posodobitev to kaj spremenili
)
- nastavitev moči samo po 1W, ni vmesnih nastavitev