Evo - prišel je tudi moj ErlKonigin.
Dobro izdelan klon - material je poseben SS z neko prevleko sivo-rjavo-mat.
Razstavil sem ga kompletno - tudi 510 pin z belim izolatorjem ki ima zarezo za izvijač in v bistvu drži cel + del decka.
Tuljavo sem navil po Vaping Shozzi - 0,35 mm kanthal na fi 2 mm 8 navojev, dal vse skupaj na okrogel zobotrebec ter z veliko lahkoto
(ker se zobotrebec ali debelejša igla lepo usede v kanalčke za vato) vse skupaj privil.
Vijaki so dobro prijeli - neke pritožbe so bile na FT forumih na so preveč zaokroženi spodaj in da drsijo - no z mojimi ni bilo težav.....
....nato pa je prišlo do zapleta, ko sem vse skupaj navil na ohm checker in so Ohmi skakali od 1,2 -3,7.
Sem razdrl še 1X in dobro zatisnil tisti plastični insulator ki drži tudi deck, vanj pa pride + pin - ki je potemtakem celo nastavljiv.

Tokrat je bilo v redu - stabilen 1 Ohm. Privijem komoro, tank in prvi pokrov ter napolnem tank - polni se zgoraj s flaško s konico gre zelo lepo.
Drugi pokrov na zaklep, drip tip adapter (ta lahko uporablja lasten drip tip ali prek adapterja kateregakoli) ki se v bistvu navije na navoj komore in stisne tank v sendvič ter tako zaključi atomizer.
Erl je parkrat zahropel in potem potegnil na polno - malo sem se zabaval še z matico spodaj za AFC - ko se jo nastavil je zadeva lepo vlekla.
No kasneje sem jo odstranil in moram eč da mi je bil airy občutek še bolj vščeč.Premer AFC lukenj je 1.8 mm - 2 sta.
Aroma. Erl je definitivno atty za aromo, ki je zelo poudarjena in všečna - cca 20-40% bolj kot na Kayfunih. Sicer je obutek vejpanja zelo podoben - s tem da je -
če tako nastavimo precej bolj zračen - in zanimivo : aroma se ne izgubi kaj dosti tudi pri popolnoma odprtem AFC ali brez AC matice. Pohvalno.
Interessante ?sterreichische Weltschmerz .

Priporočam!
FT SKU1893601