Prispel GT 2nd Edition...

Premer luknje pod tujavo - merjeno s šublerjem 2,8 mm

Torbica je sexy ...
Napisi so tudi...

Pranje + vodka

in 1.build - 26AWG 0,40 mm Kanthal fi 2mm 9 navojev =

Džepeniz koton - upor se poveča za 0,01 Ohma

Sestavljanje gre precej gladko, edino navoji na bazi so malo ostri.
O-ringi za tank so precej tanki ampak dihtajo zanesljivo.Izdelava zelo dobra, pravi vzmeteni + pin z gumi podložko, vijakci na decku zgledajo zaobljeni vendar dobro zagrabijo tudi 0,40 mm žico.
Vedno sem v dilemi kateri e-juice uporabiti za nov atomizer - ker ima ponavadi par tankov vedno kak priokus po novem jeklu in drugih materialih.
Tokrat uporabim Meiwei Milde 7 ki ga precej dobro poznam iz drugih tankov.
Pred prvim cugom sem vedno na trnih - včasih build ni primeren al pa kaj drugega - tokrat gre vse lepo smoothy - lep gost mehak vlažen

bogat vape z poudarjeno aromo.Atomizer nežno, ampak res nežno prijetno prasketa oz.bolj brunda in prede na 15W na Hani.
Odprem AFC na 3 luknjice od 5 (luknjice so na obeh straneh decka) in gremo.Zelo prijetno vejpanje, aroma se zelo dobro čuti, TH je za 0,4 mg precej močan vendar ne oster kot pri Foggerju npr.
Odprem AFC na vseh 5 luknjih in navijem Hanico na 22W - lung inhale je čisto lepo izvedljiv - toplota pare se malenkostno poveča ampak še vse je mehko in prijetno, dvignem še na 27W - tukaj se para že kar segreje in s tem buildom sem na meji "zagorakisa" ko zadeva še komaj dohaja napajanje tuljave, okus malo mutira, para se poveča.
Grem nazaj na 3 luknje in varnih 15W - in tu smo doma. Bogata vlažna para z okusom. Vse tisto, kar me je na koncu uporabe motilo pri GT 1 je tukaj preteklost - tesen cug in včasih priokus po plastičnem tanku.
In tisto kar je bilo dobro pri GT 1 - okus,žametna para - je ostalo tudi pri GT 2. In še to - sedaj sem pri 2 tanku in luknjice za airflow so poprasto suhe, Tudi drugje ni nobenega mezenja e-juicea in mastenja okolice.
Malce me zmoti precej ohlapen o-ring pod AFC prstanom in pri polnjenju tanka uporabim star vejperski trik - navijem malo zobne nitke pod o-ring in dam le tega nazaj - zdaj je tudi AFC ring precej trši za vrtenje a mi tako bolj odgovarja.
Za vse ki ste prisegali na Taifun GT 1 - GT 2 vas ne bo razočaral. Zdaj ali čakati na 1:1 klon ali vzeti tega s steklenim tankom - izbira je vaša.
Zame je že ta dober

------------ GT2 + 4Nine ------------------ GT2 + Stingray X -------------------- GT2 + Sentinel M16 Brass
SKU 2050300