Prvi setup na Magistru je bil čisto vsakdanji - 28g Kanthal, razmaknjeni ovoji,6 navojev okoli 2,4 mm prečnika z postavljanjem vate kot v videu ( 5 - 6:30 min)
Mogoče dal malo več vate kot Msje Vaponaute ker ne maram da mi e-juice teče po prstih
Kot vidite je centralni vijak precej kratek in za dual coil ne verjamem da se da spravit kaj debelejšega kot 2 X 26g žico spodaj
Nakapljal dobro po vati okoli central pina in napolnil še tiste >2 ml v tankec spodaj.
Navil na EvicVTC
in voila...gremo - začnem nekje na 18W . Aroma je zelo dobra, notri sem nalil IW Cherry Cigar ki mi je bil že malo dolgočasen - tukaj dobi kar nekaj novih podtonov.
Zožan zgornji zvončasti del naredi svoje tako da je aroma res koncentrirana in TH kar močan. Jasno da nastavim na največjo 2,2 mm luknjo - poskusil sem tudi manjšo 1,5 mm pa je bilo kar tesno.
Seveda to ni RDTA za cloud chasing ampak za flavour chasing - dal bi ga v kategorijo Hazea/Hazza, Nectar Nano in Micro, Origena in podobnih dripperjev ki imajo globok bazenček /juice well za dodatno zalogo e-juica. TH je prav prijeten - močan in hkrati ne tako oster kot pri Derringerju.
Gotovo je tu še dosti prostora za različne setupe (v naslednjih dneh) z dual coil (veselim se že malo več prepiha
) in z TC variantami.
Oringi in samo tesnenje atomizerja je pri tej verziji brezhibno, z 70/30VG e-juicom si lahko privoščim tudi postavitev na glavo za nekaj časa in ležeč položaj pa ni nekega mezenja in mastenja (tudi vate je kar nekaj) . Sam sistem natapanja (wicking) deluje odlično - paziti je treba samo da ni v tistih utorih kjer gre vata v bazenček - le ta stisnjena ampak rahla in zvleče zadevca brez težav ves e-juice iz tanka.
Glede nato da imajo na FT že variante tega atomizerja od 5,5$ do 11,5$ se mi zdi kar zanimiv (tale moj je bil tisti za 11,$) za nekoga ki rad drippa z dobro aromo in še vedno čuti upor pri samem potegu/vleku pare. Sam ga uporabljam na 20,5 -21,5W in mi je to sweet spot, seveda pa bo še kakšno poročilo o različnih setupih v prihodnje.
Priporočam