Tale UD od Bellusa me je pa kar precej namatral.....

Najprej je prišel z razbitim tankom - pa smo to rešili z prijaznostjo naših forumskih članov
BTW - paše tudi tank od Goblin Minija - to sem ugotovil šele ko mi je počil tudi tankec ki mi ga je poslal @Premmati
Potem sem se zaletel hitro delat build z 316L SS žico dual navitje - pa je shortal da je bilo veselje...
Ko ni shortal je pa bledo delal...ajde gremo single delat z onim "deck plug-om" silikonskim - no to je kar nekako blo - sem mel ta build kak teden not...
sej je delalo OK samo res nič posebnega - ko sem vzel TFV4 mini, Aromamizer ali Uwell Crown v roke - pa daleč slabše in manj arome...
Ker sem Slovenec in nisem Miro - nisem jamral ampak sem šel iskat rešitev

Ne - ne bom ga odstopil - ne in ne...
Pa premikam tuljavco gor dol, merkam njena reberca pri snetem AFC ringu da so centrirana, premikam one luknjice sem in tja od AFC da bo prow pihalo na coil - pa skoz neka srednja žalost.Vatko u palačinko pa do kanala, pa mal diagonalno v kanal - ni da ni variante.
Pa namotam še en dual kanthal bild - klasiko na 2,5 mm 8 navojev z 0,40 žico - vatka sem in tja - jao nekaj je sam kje je hype vseh onih silnih rivjujerjev o dobri aromi in pari???
Sej "clouds bro" že gre - sam aroma pa razpršena da joj.Nič - odstopil ga bom si rečem včeraj zvečer in odložim zadevo - v oglase greš ti UD frdamani...
...In potem ga vzamem danes zjutraj v roke , malo segrejem tuljavo z par vpihi - in zadeva je oživela

- - - dela skoraj tako dobro kot Aromamizer RDTA.WTF? saj res da je bilo ponoči v prostoru ne več kot 15C - mogoče so ga kaki vejperski škratje kej spimpal ponoč - ampak zadevca vleče da je veselje.Je pa zgleda tale Bellus delikaten kot kaka druidska devica - bi se kar strinjal z spodnjim rivjujem
Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum(Zadnja tretjina - pros & cons)
Danes še 1X re-wickal in dela kot treba - sam aroma je pa še vedno na 3/4 zgornjih treh RTA...
Drugače zelo posrečen RTA, dripperska zasnova AF, samo 45 mm višne pri kapaciteti 5 ml, zgornje polnjenje, možnost single coil z adapterjem....
Pa še to - če ga po polnjenju z zaprtim AF 2X ali 3X kresneš dejansko manj rosi skozi luknjice...
Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum