Havana_club napisal/-a:Ker sem pristaš malih attyjev... ali je kvaliteta vape-a pri micro verziji ista kot pri večji različici??
DirtyMac napisal/-a:Torej, help needed!
Prvič ko sem wickal TFV4 mini, nisem nič kaj preveč razmišljal kako pa kaj - dejansko premalo vate in segala je v luknje za juice. Sestavim, odrem kapo, nahitro nafilam z zaprtim AF, zaprem kapo in odprem AF, 3x potegnem na suho - voila, no problem. Sem si mislil pa kje hudiča je tle kakršenkoli strah, da bi se ta hudič uscal okus mi je bil top, 0.75ohm clapton na 25-28W. Potem sem se dva dni lepo družil z njim, polnil juice vedno po omenjeni metodi, nikdar nobenga problema pa je šlo dobre 10ml v slabih dveh dneh skozi. Noro fajn! kar naenkrat pri chain vapeanju in potegih daljših od ~4 sek dobim dryhite, wtf si mislim. To je pa no go, treba neki naredit! In potem grem, veselo razdrem, spucam, sestavim in tokrat malo več vate. Spet vse brez zapletov, dela, pali, okus bp, nič ne ščije. Out of nowhere, bum dryhit. No, si mislim, nekaj dela bo treba, kayfuna sem že ''osvojil'', bomo pa še tega! Google, youtube, blah blah in vidim kok vate more dejansko tle bit na decku in nič v luknjo sploh si nisem predstavljal, da mora biti dejansko tako NAVELIKO wickan ta hudič, kljub temu, da sem na tem forumu prebral temo od TFV4 mini in je bilo lepo rečeno @k2b, da mora biti res DOVOLJ vate
ok, I shall suceed ... razdrem, spucam, veliko vate - fluffy and so sestavim, nafilam, hitro zaprem, trikrat potegnem na suho, odprem AF in ga upalim. Fuck me!! Oblaki, taste, vse povsem nova zgodba. Si mislim, pizda si idiot, zdej pa maš, ko nisi prej dost researcha naredu mal je sicer grgral hudič ampak nč pretiranga, bom že odpravu še to naslednjič, si mislim. Ne da se mi spet razdirat. Poln tank je šel v slabe pol ure, potegi po ~8sek na 28 - 30w brez problema, nič dryhitov pri chain vapeanju, seka ko hudič, fuck yeah, to je to tastar !!! ... najbolj mi je bil tale video v pomoč, samo da nisem sestavil tako, kot on. Torej pokrov decka najprej na zgornji - glavni pokrov in potem to skupaj na spodnji del tanka oz. attyja. (ne znam vdelat videa v prispevek, zato link)
https://www.youtube.com/watch?v=f2jNcsUDUgU
No, veselja je bilo hitro konec, ko sem ga želel ponovno nafilat spet vse enako kot vedno, zaprt AF, nafilam polnega, odprem AF in hočem potegnat na suho pa sam začutim slapove kako mi grejo čez prste. U p***o mat****!! Klel kot star knap, vse je šlo po spisku, še sosedove kure..
No, lepo prosim Kaj delam narobe? Je še kaka fora, ki sem jo spregledal? Torej, kakršnikoli tips&tricks, namigi ipd. za TFV4 mini zeloooo zeeeelooooo dobrodošli
Hvala fantje! Vape on
Vrni se na Novosti - atomizerji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost