Najprej en lep pozdrav!
Moje ime je Jernej, Koroška.
Bil sem 8 letni kadilec sedaj pa že mesec in pol veselo raziskujem vejperske vode in testiram in vejpam že na veliko.
Se pravi sem tudi uporabnik mesec in pol enega izmed mojih modov Joyetech Evic VTC mini na katerem pravtako mesec dni uporabljam Joyetech CUBIS tank, o katerem bom opisal moja opažanja. Sem perfekcionist in me par stvari zelo moti.
Kje naj začnem.
Izgled je fenomenalen tudi za čiščenje zelo uporaben ker se v celoti razstavi in enostavno sčisti. Zapakiran je bil v lepi beli škatlici z navodili in vso dokumentacijo.
Zraven sta priložena dva drip tipa SS kovinski in plastični prozorni, za tiste kateri ne marajo kovine v ustih.
Ima zarisano MAX da nalijemo do tja, aja pa polni se odzgoraj kar je ogromen plus! - Poleg cene mislim da je stal 22.90eur kar je zelo poceni za tank.
Vglavnem, odvijačiš bazo in gre komplet z dimnikom vse ven. Ostane prazen tank (kozarec).Airflow zgoraj se vrti v smeri urinega kazalca odprt in kontra zaprt. Ni tako zelo zračen.
Še prej, NE PUŠČA V NOBENEM POLOŽAJU! zakon! Pri Kangerju mini sem mel moker in masten žep!
Glavni problem:
-ko nalijem tekočino v tank (ni važno ali je max vg ali 50:50) do max, privijačim glavo (ss316 0.5ohm- drugi dve 1ohm in 1.5ohm nisem uporabljal ker vejpam direkt na pljuča in mi najbolj odgovarja) na dimnik kateri je na bazi in vstavim v tank in pustim 10min da se napije. ( v priročniku piše sicer pred prvo uporabo min 5 kapljic v glavo ampak je overkill ker bi ga v štartu zalil)...
Privijačim na mod in nastavim SS316 220 stopinj nekje 20W ( priporočeno od 15-30w) zaklenim ohme pri sobni temparaturi in počakam 10 min.
Prvi poteg pri pritisku na fire pljune oreng kapljico v usta kar je zelo nadležno, in to se dogaja vedno prvič ko vstaviš glavo v tank in vedno ko hodiš ali če ga pretreseš obrneš v vodoravni položaj...
Nevem kako ampak vata se tako napije da prvič pokne in pljune in meni je na tak način "zasral" tekočino za all day vape ker mi je postalo slabo ob pljuvanju le te tekočine v usta vsaj 15x na dan!
poizkusil na 10W, 15W ni okusa ni pare in ne pljuva. Pljuvanje se začne pri 20W. Kar je že zelo eksploziven in kar dobro "fila" paro v usta.
Drugače zna bit tudi problem v šajbi ker rezervne ni zraven niti se je pomoje ne da zamenjati tako da ga je treba paziti.
Nemorem rečti da ni slab tank ker tole pljuvanje prevrne vse druge pozitivne lastnosti kot so leakproof lep dizajn in cena na slabo lastnost.
Poleg tega niti ni na voljo rba glave. Mogoče bi s rba to pljuvanje odpravili ampak me ne gane....
Zdej okus.... Saj nemorem rečti kak okus da tank ker prvič pljune e-juice v usti lahko celo uro vejpaš in para nebo mela take arome kot juice ki ga imaš na jeziku...
Tole bi bilo z moje strani.. pa še par slikc:
LP J