urix321 napisal/-a:A je kdo probal titanove ali pa nikljeve glave ? ker tele SS glave so za TC neprimerne.
panki_86 napisal/-a:Sem si pa eno glavo sam naredil SS na 0,48ohm, pa tudi dela v nulo. Sploh jih ni neka umetnost naredit
Vaper1974 napisal/-a:panki_86 napisal/-a:Sem si pa eno glavo sam naredil SS na 0,48ohm, pa tudi dela v nulo. Sploh jih ni neka umetnost naredit
Kako si naredil glavo? Si originalno glavo rewickal, ali kako? Ker, kot vem, RBA glave za Cubisa še ni na trgu, čeprav so jo naredili.
urix321 napisal/-a:Ne pa saj ni problem v tem da ne bi dolgo časa zdržala, problem je tem da ne dobivam enakomernega vejpa na 0,5 ohmski glavi, na 1 ohmski pa res ni bilo težav. Načeloma sem samim tankom zelo zadovoljen.
urix321 napisal/-a:Zgleda da je bila težava res v samih nastavitvah na ego one mega sem imel na 50-ih vatih zdaj sem znižal na 40 in deluje boljše. Saj tudi prej mi ni šprical niti kapljice samo taka neenakomerna para je bila.
Vaper1974 napisal/-a:Če boš prodajal te glave, povej. Za pametno ceno odkupim Jaz jih zaenkrat ne bom rewickal, ampak bom počakal na RBA glavo, pa potem videl. Sicer pa so zelo poceni tudi originalne glave, in če zdrži ena vsaj 14 dni, je to še vedno ugodno.
urix321 napisal/-a:Ego one mega uparjevalnik s titanovo glavo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost