Evo, po enemu dnevu testiranja, več kot zadovoljen, pa ker sem jerotu obljubil en mini review hehe
Z jerotom sva se tudi pogovarjala glede primerjave z OBS Criusom, slabosti in prednosti obeh. Pri OBS Criusu mi je šlo blazno na jetra, to siljenje tekočine iz airflow ringa, pa tudi ko si ga polnil, si zaprl pokrovček, je bil ves masten od e-tekočine, tega pri Griffinu ni, le paziti moraš ko ga polniš, da prvo zapreš juice control luknje, airflowa ni potrebno. Glede build decka, spraviš noter 3 mm diameter coil horizontalno kot za šalo, pa tudi 4 mm bi mogel iti noter. Sam imam notri 3 mm coil Kanthal žico 28 awg, mi 2. 5 mm z isto žico ni dal takega vejpa kot sem hotel. Glede vate, sem gledal da vato kar bašejo notri, meni ta wick ne odgovarja, ampak, vato naprej malo stran od build decka odrežem in nato vse 4 konce vate razkuštram da je fluffy. Potlej, ene 3/4 tankega sloja spodnje vate nežno potlačim do klančka, glejte sliko, približno do kam mislim:
Nato samo še finesa, pa postrižem malo zgornji del vate, pa ob strani, da vate ne bo preveč, ker bo takoj dry hit, nato ostalo zgornjo vato, samo "prislonim" na začetek obročka da izgleda kot "slap" stil wickanja.
Zdaj vas verjetno zanima kdo da boljši okus, Griffin ali OBS Crius, sta si tam tam glede tega, mogoče je malo bolj intenzivnejši okus na Griffinu, in mi je pa zaenkrat boljši vejp na Griffinu kot na Criusu, je pa seveda tudi odvisno od postavitve builda in pravilnega wickanja ter stvar posameznika kaj mu bolj odgovarja, ker Griffin tudi pari kot lokomotiva .
Zdaj pa glede minusov, mogoče bo koga motilo mala kapaciteta tanka, 3. 5 ml, dobro, da se tudi s tem preživeti, pač malo večkrat polniš pa je stvar rešena. Edino, kar me pa res malo moti, je da moraš ko polniš, odvijati in zavijati zgornji pokrovček (kot pri UD Bellus), so to pri Criusu elegantno naredili, je pa toliko prostora da lahko polniš ejuice skoraj z vsem. Aja, samo še tip, ne preveč zategovati zgornjega pokrovčka, ker lahko premakneš kak del atomizerja, pa lahko pride do poplave . V glavnem, to je vse za en dan, tako na brzaka, edino še to bi dodal, če še izboljšajo pri Geek Vape glede polnjenja, bo ta Griffin top shit, res pa je, da vsak novi atomizer rabi popravke, da je naslednja serija še boljša.
EDIT: Ni mi dalo mira , pa sem za hec odstranil kovinski obroček okoli build decka, potegnil vato malo bolj dol, in rezultat, bolj smooth in boljši vejp, okus pa mjami, še boljši , moram še probati isto na OBS Criusu hehe.
Screenshoot:
Pri temu wickanju,brez kovinskega O obročka,greste lahko z vato tja do sredine e-juice kanala.Pazite da je vata čisto v juice kanalih,če ne jo lahko z vrtenjem juice control ponesreči potisnete ven,in bo poplava .
Če pa imate raje wick z kovinskim O obročkom,naj bo spodnji del vate ene 3/4 na klančku,ostalo samo prislonite na rob koviskega obročka.