Najprej se opravičujem za tako pozen odgovor. Ne vem zakaj sem mislila, da bom ob morebitnih komentarjih dobila obvestilo po emailu

1. Hvala za opozorilo glede www-ja!

2. Glede logotipa sem tudi sama razmišljala o spremembi. Hvala za nasvet.
3. Razlog da smo eŠiše poimenovali tako in ne eCigarete ni ta, da bi se kakorkoli zakonsko želeli izogniti dejstvu, da je to stvar ki se kadi in ima določene zakonske omejitve. Tako smo jih poimenovali zato, ker so zelo preproste za uporabo, ne polni se jih in so na voljo v 15 različnih okusih.
Je pa res da je eGo CE5 elektronski cigaret in smo ga poimenovali malo drugače le zaradi neke skupne rdeče niti trgovine. Tako da nič niste spregledali

4. eCigare imajo trd ustnik in ne mehkega. Vizualno pa res izgledajo kot prave.
5. Ter še kot zadnje bi želela omeniti par novosti, ki prihajajo v prihodnjem tednu:
Prve so ePipe, katerih mislim da v Sloveniji še nihče ne pordaja-popravite me če se motim. Na voljo bodo tako preproste v klasičnih torbicah kot take z videzom lesa v zelo fancy pakiranjih.
Kot drugo so to vaporizerji, ki jih bomo probali ponuditi po čimbolj konkurenčnih cenah.
In kot tretje so eShushe - pravzaprav eŠiše, le da imajo 800 vpihov in so malo lepše pakirane ter tudi izgledajo bolj dodelano. Spominjajo na eŠiše Fantasea - za referenco. Na voljo bodo naslednji okusi: melona, češnja in malina. Prodajale pa se bodo na kuponkotu od četrtka (23.10.) naprej.
Lep večer še naprej,
Klara iz Fruit Puffa