Ze kaksen mesec si ogledujem vas forum in koncno ste me prepricali. V soboto, 29. 11., sem dobil posiljko z mojo prvo vejp "masino". Protank 3 in Vision spinner 1300mAh z 10ml 12mg cesnje za zacetek. NORO!! 14 let sem kadil priblizno 10 skatljic na teden, vmes 3x nehal za 1 mesec in se zopet vrnil nazaj. Ampak sedaj, sedaj tudi pomislim ne da bi se gdaj prizgal cigareto.
Od trenutka, ko sem prvic natocil juice v tank in prvic potegnill, pa do sedaj se nisem prizgal cigarete. In tudi nimam nobene zelje, potrebe ali namena. Neverjetno. Sprva sem bil skepticen glede ucinka e-cigaret. Prvic sem videl nekoga kadit e-cigareto na twitch streamu (neozdravljiv gamer xD) in mi ni bilo jasno od kje prihaja ves ta dim in kako se lahko zadovolji s e-cigareto, ko pa je se nekaj tednov nazaj v nekaj urah skadil skatlo rdecih marlboro?!
No tu se je zacelo moje raziskovanje e-cigaret in vesel sem da sem jih odkril. Trenutno cakam na posiljko eTekocin iz razlicnih koncev in komaj cakam da jih sprobam in odkrijem tiste 2, 3 okuse v katerih bom resnicno uzival.
Hvala za navdih in vse informacije, ki sem jih crpal iz foruma.
LP
p.s.: ce je kak vaper iz Novega mesta naj se javi, da kako recemo