Začetek

Če ste že dolgoletni vaper, ali pa se z elektronsko cigareto šele spogledujete, v vsakem primeru ste dobrodošli, da tu napišete nekaj o sebi.

Začetek

OdgovorNapisal/-a primus » 12 Dec 2014, 18:16

Pozdravljeni!

Po kilometrih prebranega internetnega gradiva sem se zapeljal v trgovino in si kupil EVOD 2. Pohvaliti moram simpatično prodajalko v PyurSmoke; vzela si je ogromno časa, da mi je kot začetniku razložila vse prednosti in slabosti različnih modelov ... res korektno in ne, to ni reklama :), mogoče samo nasvet za vse, ki razmišljajo o prvem nakupu. Obvezno pojdite v trgovino, katerokoli, in prvič ne kupujte preko interneta.

Občutek imam, da bom relativno enostavno pozabil na klasične cigarete. Mogoče me motijo samo molčeči in strmeči pogledi nepoznavalcev e-cigaret. Nič me ne bi motilo, če bi se opogumili in vprašali, kakšno čudo držim v roki in če je mogoče ta droga legalna :). Ob kavici me preskok na e-cigareto nič ne moti, še vedno je ritual tak kot si ga želim, za enkrat pa to še vedno naredim pred lokalom na terasi ... moč navade.

Opazim pa tudi, da v tej začetni fazi verjetno pokadim malo več, kot bi sicer. Kar na enkrat je vonj in okus po kajenju prijeten, kajenje za računalnikom in v avtu popolnoma neproblematično ... nič več osmojenih prstov, pepela itd. No kakorkoli, vidim, da se mi odpira nov svet okusov, socioloških izzivov, navad in razvad. Toliko za enkrat, zagotovo se pa še kaj preberemo v drugih temah po forumu :).
RANDOM_AVATAR
primus
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 21
Pridružen: 28 Nov 2014, 02:00
Kraj: Kranj, Slovenia
Dane zahvale: 0 krat
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a Xenonx » 12 Dec 2014, 18:29

Dobrodošel

Imaš prav , to je čisto nov svet z veliko raziskovanja in en hobi. Možnosti je nešteto . :lol:
RANDOM_AVATAR
Xenonx
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 13
Pridružen: 16 Nov 2014, 02:00
Kraj: Hrastnik
Dane zahvale: 12 times
Prejete zahvale: 0 krat

OdgovorNapisal/-a k2b » 12 Dec 2014, 22:03

Slika Slika


Odločitev je padla za pravo stvar - sedaj še samo nekaj vztrajnosti in si zmagal.Evod2 je solidna naprava in ne bi smelo biti večjih težav z njo - če pa bo se lahko vedno obrneš na koga tu na forumu ali na prodajalca/prodajalko kjer si zadevo kupil.

Kar se pa pogledov tiče - je res in ni - vsaj v urbanih okoljih e-cig ni ravno neka atrakcija. Bolj se ti zdi da vsi gledajo - ker je zate novotarija in deluje tujek v tvoji roki. Ali če parafraziram znani rek "Beauty is in the eye of the beholder" - mogoče ti pa zavidajo ta lepi gadget v tvoji roki :D :lol: 8)

Nov svet se ti res odpre - in ni izgovorov da ti nekaj manjka v rokah ali pa ritual in to - tle maš lahko res kaj za počet z vso to navlako :shock: :D

Se ga beremo :lol:

k2b

Slika
Slika

Slika
Uporabniški avatar
k2b
Site Admin
Site Admin
 
Prispevkov: 1826
Pridružen: 04 Jan 2014, 02:00
Kraj: Obala
Dane zahvale: 292 times
Prejete zahvale: 390 times


Vrni se na Člani se predstavijo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron