No, da se ne bom non stop švercal neprijavljen na forumu, sem se odločil za registracijo. Prvo pohvale vsem, kateri delite nasvete. Forum prebiram že kakšen mesec in mi je olajšal marsikatero odločitev pri nakupu opreme. Šlo je pa takole...
Bil sem občasni kadilec cigaretov ob kakšnem pivu, čeprav je to v zadnjem času postalo že kar kajenje na dnevni bazi (seveda ob kakšnem piru). Na koncu sem pil pivo zato da sem lahko kadil in seveda obratno

Morem reči, da sem sicer zelo zadovoljen z elipsom, pa vseeno me je mikalo poskusiti še kaj drugega. Nabavil sem še eGo baterijo vision spiner in protank mini 3 od kangertecha, tako da zdaj malo kombiniram oba že kakšen mesec. Vendar ste me 'narajcal' z modi in attyi...naročilo sem kar nardil iz FT in sicer sem nabavil KFL + in KF v4 ter dve eleaf istick bateriji. Še nestrpno čakam na dobavo. Teorije buildanja tuljave in vsega skupaj sem nekako poln teorije iz youtuba, praksa še sledi...upam da ne bo preveč bolela glava

Ker je pa poraba etekočin kar strošek, seveda nebi bil jaz, če se nebi spustil kar v mešanje DIY tekočin. Kemig je dostavil hitro, nikotin bazo sem kupil, čakam še na FA arome...potem pa gasa, hehe.
No, hotel sem samo malo na hitro razpisati. Not sem padu, zaenkrat izhoda ne vidim...ga niti ne iščem.
Aja...pa zdej pijem čaj

Lp vsem forumašem