Pa naj bo še nekaj malega o meni. Spodobi se in pravično je.
V vejpanje me je potegnil kolega, ki si je sprva kupil Evoda/spider or sth in majhno 650mah baterijo. Veš, to je čist simpl. Kupiš tole, je poceni in zdravo. Če pa preraste v hobi pa je druga priča, je rekel. Zgodba se je tudi pri meni seveda začela zapletati.
Začel z Vision Spinnerjem 2 in PT3 mini. Prvega sem uspet uničit že prvi večer, ko sem ga zgleda res preveč privil skupaj. Parkrat se je obrnil in je počasi začel puščati. Mi še danes ni jasno... Se mi ni dalo iti še enkrat v Medvode, tako da sem na poti iz službe odkril Mateta Takoj je padel novi PT3 mini, malo za tem še iStick 20w. S tem sem shajal lepo kakšen mesec in pol, ko sem v vnemi kupil Aerotank V2 iz UK. Za poštnino so me tolko ucurili, da raje ne govorim. Nato so padli žal problemi s 510 konektorjem na iSticku in sem se podal še v svet Lemo Drop-a - predvsem zaradi nastavljivega pina, češ sej sedaj bo iStick delal. No, trenutno je na romanju v popravilo - še enkrat presrečen za nakup v SLO, kjer se lahko direktno obrneš na prodajalca in ti pomaga rešit situacijo. Custommer support se pač malo doplača, a ga imaš res na nivoju Sedaj pa že v pričakovanjih Subtank minija in novega iStick 50w.
Kot drugo pa hvala bogu, da sem sicer res da na sosednjem forumu prebral temo o simptomih prehoda. Pred dvemi tedni sem imel namreč dve razjedi v ustih. Sumil sem ecigs, nato pa preberem, da so tudi to možni stranski učinki. Resnica je mogoče nekje vmes, ker me je v Aerotanku in "uvoženih" dual coilih kar naenkrat začela peči ustna votlina. Pri Lemotu se mi to ne dogaja in ostajam zaenkrat samo pri njem.
Vbistvu je tole hobi, ki me bo za razliko od fotografije, katera je postala res svinsko draga, verjetno kar priklenil čisto nase. Zame pokrije tri točke - Nikotin fix, dolga prebiranja forumov / youtuba / FT in review-ev o vseh novitetah ter nenehno prčkanje z raznimi buildi, čiščenji, nastavljanji itd. Pač ni konca, ne kraja.
Sedaj pa k novemu iskanju all day in budget friendly vape tekočine. Mi je Mato lepo rekel, naj pri prehodu na Lemota razmislim, a bom še naprej vejpal Liqua Traditional Tobacco. Mu nisem verjel, pa bi mu moral. Sem sedaj odkril še eno trgovino na Trubarjevi in denarnica mi spet ni hvaležna
In ne me bičat, trenutno še vedno kakšnega pokadim. A se trudim čim manj. Bear with me.