Nimam dolge vaperske zgodbe, ker se je le-ta začela lani konec leta. Vzrokov za začetek je bilo več: motil me je dim, smrad po kajenju, čakanje pred stavbami, da skadiš do konca,...
No in za začetek nabavim ego-evod, kjer mi je po 2 dneh vapanja začel puščati tank. Ampak bilo je dovolj, da sem videl, da je zadeva kot nalašč zame. Takoj sem naročil itaste svd in nekaj različnih tankov. Da sem lahko do prihoda pošiljka vapal, sem se navadil dripanja v ta počen tank, da ni puščalo Vmes pa sem še tu in tam skadil kakšen cigaret. No ko je pošiljka prispela sem opustil cigarete in izključno vapam. Sledila je nabava različnih tekočin, modov, tankov, driperjev, baterij, žic in ostalega materiala. Čakam še na baze in okuse, da tudi sam zmešam zadeve. Ker mi je večina okusov promočnih in so v večini bazirani na pg, jih sam "redčim" z vg.
Trenutno najraje uporabljam vamo v5 in kayfuna z vato. Pri mechih me moti to, da napetost niha in vapanje ni takšno, kot si želim. Ko pa dobim kick, pa verjamem, da mi bodo tudi mechi postali všečnejši.
Za začetnike bi vseeno priporočal da uporabijo kak vv/ww apv, saj si tako lahko zreguliraš vapanje in pa seveda boljši tank (recimo kanger protank). Pri tem se izogneš vsem težavam s tanki in morebitnim odhodom iz vaperskih oblakov. dosežeš pa lahko zelo ugodno vapanje in se lažje posloviš od cigarete.
V kolikor pa vidi, da vapanje ni ok, pa lahko še vedno, po dost dobri ceni, proda vse skupaj.
Razlika v vapanju teh osnovnih kitov in apv/svd je kot dan in noč.
Rad bi se še zahvalil članu Rawr, ki mi je ogromno pomagal tako z nasveti, kot z ostalimi stvarmi; za katere sam najbolje ve