Čestitke za nabavo - Subox bi ti moral kar dobro služit - če bo para presuha in "premočen" hit dodaj malo VG-ja (25 - 50% glede na pripravljeno e-tekočino)
Manjša moč, 1 -2 luknjici - večja moč pa slot odpreš....
Ti odgovarjam še na post iz druge teme kar tukaj da bo na kupu:
rokyo87 napisal/-a:Se strinjam z njim, da bi mogli stopiti skupaj zaradi kadilcev, ki so tam zunaj in so zavedeni s strani medijev oz. se bojijo preklopiti iz analogcev na e-cigareto... Doma imam 2 kadilca, ki se bojita preklopiti na e-cigareto, pa ne zato, ker bi se bala, da je bolj škodljiva od cigaret, ampak zato, ker se bojita, da jima ne bo uspelo... Oba sta moja starša, bom rekel dolgoletna strastna kadilca... Nikakor mi ju ne uspe prepričati, da bi poskusila z e-cigareto. Mati je poskusila z Nicorette obliži, čigumiji in ništa. Ko je imela pripopan obliž je zraven kadila analogca in nato vrgla obliž dol ter naprej kadila, ista zgodba je bila z čigumiji. Prepričan sem, da bi imela z e-cigareto večjo možnost za prenehanje, oče je že bil na tem, da bi prešaltal, ampak je spet kupil tobak za polnjenje tub. Pravi, da se boji prešaltat, ker se boji poraza oz. da mu ne bo uspelo. Sicer 3 leta ni kadil, ker je doživel srčni infarkt, ampak zdaj spet kadi in bi bilo odlično za njega, če bi prešaltal...
Poglej za tvoje starše zgodba - sam sem imel v bližnjem sorodstvu same kadilce - 2 sta nehala pred oz. okoli 50 leta - 2 sta kadila naprej.
Od teh ki sta kadila je 1 umrl za pljučnim rakom pri 63 drugi pa pri 72 - srce, zamašene žile & stuff...
Tista dva ki sta nehala - sta živela do poznih 80-ih let....
To so konkretne stvari - ali se imaš toliko rad in rad živiš - ali pa ti je vseeno in tiščiš glavo v pesek.Ne poznam dosti živih kadilcev ki kadijo industrijske cigarete in so starejši od 75 let - poznal sem jih pa dosti ki jih ni več.To so fakti in statistike...ter živi ljudje.
Pusti zdaj kakega starega strička ki je zvijal domač tobak in je živel dolgo. Ali pa kakšno kofetarco & kadilko ki je vsa siva še vedno tlačila zemljico...to so izjeme.
Sem delal kot študent pred mnogimi leti na onkološkem - vozil paciente na obsevanje - 2 meseca. Mnogi v terminalni fazi.V glavnem pljučni.Zgleda grdo in ni povratka. Vsi grejo oz. so šli.Ni srečnega konca v tej zgodbi - enostavno ga ni.
Tja do 40 - 50 leta se še nekako telo bori proti škodljivim učinkom kajenja - potem pa ne več toliko. Prosti radikali začnejo šibat po organizmu in marsikaj se prilepi - že tako brez kajenja lahko - s kajenjem pa sploh.
Vejp je zadeva ki te dejansko odlepi od kajenja - z zelo malo volje - samo spoznat moraš da ti cigareti pač škodijo - toliko si že moraš prisluhnit in videt resnico. Ko/Če bo prvi
dejanski dokaz da je vejp škodljiv - i'm out - - -
Do takrat pa - Vape On in Srečno!