Zdravo,
stara sem 42 let .25 let sem bila kadilka, sedaj pa 3 tedne vejperka. Kot je napisal nekdo na forumu, smo ženske v mojih letih precej neseznanjene z novejšimi trendi. Moja zgodba je taka: Odločila sem se prenehati kaditi ( spet). Kar suvereno sem zdržala 8 dni, potem pa so se začele težave. Velike. Ob živce sem spravljalavse okoli sebe.....in bila sem tik na tem, da kupim čike in.... No in, očitno sem imela res slab dan, je moj sin, 22 letnik, prišel do mene in mi ponudil vejp. Mami poskusi tole, ti bo pomagalo. En, dva, tri potegi in....olajšanje. Naslednji dan mi je sine nabavil lasten vejp. Vision spiner 2. Zadovoljna sem. V enem tednu sem iz 12mg prišla na 6 mg nikotina, sedaj pa tudi tega že redčim z 0 mg. In uživam. Vse moje tegobe so končane in cigaret ne pogrešam prav nič. Veliko informacij sem dobila tudi na tem forumu in sem vam hvaležna. Počasi bom prepričala tudi svoje prijateljice...in morda ta trend razširim tudi na starejše dame, kajti prepričali ste me, da je to najboljša rešitev. Lep pozdrav.