Pozdravljeni!
Moja zgodba:
3.10. 2015 se je oglasil Jero pri nas. Tisti čas sem sem še kadil Marlboro Gold in občasno na žurih zvijal tobak... Pijeva prvo kavo, skadim še zadnjo smotko tobaka (takrat še nisem vedel da je zadnja) in mi ponudi svoj evic vt v katerem je imel vanilla custard od LOTJ. Naredim dim in mi je presladko. Na srečo je imel s sabo eroll, ki mi je bil takoj všeč. Zmeniva se, da takoj naslednji dan naročim, če mi bo uspelo zdržati cel večer ob roštilju in pivi brez analognih, kajti pive brez cigareta si nisem znal predstaljati niti v sanjah. Vejpava cel večer in pijeva pivo, ne čutim nobenega pomankanja... Zjutraj se zbudim brez cigaretnega mačka, takoj ob kavi povlečem eroll in to je bilo to. Prepriča me, da takoj naročim evic in se izognem erollu, ter prišparam 70 eur. Naročiva za začetek 2 vanilla custard LOTJ in celotno diy opremo (glave, ti žico, ohm meter, pipete, bazo, okus....). Po dveh dneh pride vape mail (ta čas sem bil še vedno na eroll), takoj razpakiram in nalijem v tank vanilla custard.... Ekstaza! Porabim obe flaške in nato pride do problema. Naredila sva napako, ker sva naročila bazo 60PG 30VG 10h2o 6mg nic. Takrat tega nisem vedel, zato sem se mučil približno 2 tedna, peklo me je in nikakor nisem mogel vdihnit na vsa pluča, kot sem to delal z lotj. Seveda je bilo preveč PG, kupim še bazo 100%vg, zmešam 50/50 in to je bilo to. Rebuildat sem se naučil iz linkov na youtube. Čez kakšen mesec sem se oglasil pri jerotu, sprobal aromamizer in zefyrus, seveda me je takoj prepričal da potrebujem boljši tank, naročim UD bellus, imel na začetku probleme z leakom, a po par poizkusih sem ga naštudiral, ekstaza na kvadrat! Trenutno se odločam me evic minijem in cuboidom, ker bi rad šel na SS žico.
P.S. Vejpam Vanilla Custard od Twisted in Vanilla Custard od TPA.
LP