Zdravo
Zakaj preveč? Kaj preveč? Do kje preveč? Koliko preveč?
Imam 46 let. Kadim od svojega 20 leta. Koliko? 20 cigaret na dan. Prekinil za eno leto in še to saj če bom eno to ni nič. In zgodba se je ponovila.
Nimam j..c da bi nehal. Pri vsakem drugem poslu sem trmast in ne odneham dokler ni stvar ali karkoli že odlična-skončana. Samo pri čikih ne gre. Se tudi ne odločam nehat. Ker je ogromno izgovorov. Kaj bom pa potem delal, mi bo dolgčas, bom teče, mi nekaj manjka in še tisoč izgovorov. Koliko sem odvisen. Čist. Če si preračunavam ali mi bo paklc zdržal do možnosti za nakup. Sam sebi si pravim sem pa šlapa, da ne neham.
Pa na Alterju preberem o ecigareti. Preberem vse prispevke in še drugje in imam milijon vprašanj. Ja se še odločam za e cigareto.
Prosil bi za odgovore ki me pestijo.
Že v naprej hvala.
Ja pa pričakovanja in želje sem pozabil. Če si že delam škodo potem čim manj. Lažje dihanje-malo rekreativno vozim bicikel. Noge dajo pljuča ne dovolj. Rad bi še dolgo tacal po tejle zemlji. Ekonomski učinek. Kakšen ? prišparat. Se še kaj domislim.
Ker vedno kupujem po sistemu malo denarja malo muzike sem pogledoval po Ovale produktih. Tole sem si izbral, ker nočem na petih koncih nabavljat, experimentirat, ampak samo uporabljat kot sedaj-kupim paklc in ga skurim. Je pa tole misija nemogoče. Preveč ponudbe in me bega kompatibilnost komponent. Imam občutek, da bi prej jahto nabavil kot tole.
Vprašanja:
Nabavil bi Ovale ECOM . Vem, da so nekatera vprašanja in odločitve čisto v moji domeni, ampak vseeno bi prosil za mnenje. Vsa vprašanja so bazirana na 20 cigaret na dan.
1. je dober zame? Moje potrebe 20 cigaret na dan
2. koliko ml tekočine bom potreboval na mesec ekvivalent 20 cigaret
3. kaj vse potrebujem? Pri Ovale slovenija nisem našel dodatne baterije, ustnikov, uparjalnikov, rezervoarjev itd za posamezno kupiti.
Pač Ecom uparjalnik in kaj še??? Koliko ustnikov, uparjalnikov, tekočine, rezervno baterijo ali večjo ali??? Od opreme polnilec avto, stenski,
torbico za nosit, itd... Kar vam pride na misel.
V štartu in na mesec.
4. se da zmontirat še kakšen drug razpršilnik, uparjalnik itd
5. Koliko me bo vse skup na mesec stalo. Sem sešteval pa ne vem niti približno porabe zadev.
6. je možno tudi druge tekočine uporabljati in ne samo original.
7. je bolje eno za 12? kupit in stestirat, kot pa se zaletet in 100? stran vrečt. Katero za testiranje. Kadim Marlboro gold sedaj in bi nekaj takega rad probal.
Saj mi kar gre do sedaj.
8. je mogoče s pomočjo ecigarete popolnoma prenehat kaditi in tudi uporabljati e cigareto. Sem si limal nicorette itd pa sem bil premalo vstrajen.
9. Ma tole je težko. Če nič ne veš tudi vprašat ne znaš.
Seveda pa poglavitno vprašanje, ki se mi plete
10. Kaj bo pa žena rekla? Kakšen izgovor pripravit za spet novo igračo.(rajši nehaj pa bo)
Saj veste pregovor dvoje vrst moških obstaja. So copate in tisti, ki mislijo da niso. Govorim samo v svojem imenu, da ne bom koga užalil.
Ma res bom vesel vsakega mnenja-predloga. In nisem len. Sem prebral veliko napisanega, samo pri vseh teh izrazih, ki jih ne razumem, veliki ponudbi različnih stvari si kar težko ustvarim mnenje, ali je to zame, bom nabavil dobro zadevo, ali bom takoj vrgel v kanto. Bom imel kaj od tega-več zdravja, kakšen cekin več itd..
Hvala.