In spet en novinec, ki se je odločil prijaviti na forum in se vam predstaviti... V vejpanju pa le nisem tako zelo nov. Po 27 letih rednega kajenja (več kot škatlica na dan) sem se s prvo elektronsko cigareto srečal junija lani, ko sem prek znanega portala s kuponi nabavil 510 starter kit (510-T, če komu to karkoli pomeni...). Waterloo. Nič pare, zažgan okus, pljuvanje, puščanje, več kot leto dni pretečene tekočine... in zadeva je romala v predal. Čisto možno, da je šlo za čisto spodoben starter kit, ki ga nisem znal uporabljati, poznal pa tudi nisem nikogar, da bi mi svetoval. Vseeno pa nisem odnehal in tako sem zjeseni našel ta forum in ga začel z veseljem prebirati. Nabavil sem svojega evoda, ki me še danes zvesto spremlja. Kar nekaj mesecev sem ob vejpanju še kadil (ali ob kajenju vejpal, kakor vzamete), dokler se nisem odločil poskusiti povsem opustiti kajenje. In tako sem 22. februarja prižgal zadnjo cigareto
Moram priznati, da nisem ravno preveč tehnični tip, zato so mi RDA, RBA, RTA in tudi DIY španska vas... tako da za razliko od večine uporabnikov tega foruma uživam predvsem v nezahtevnih rešitvah, okusnih predpripravljenih juicih, M2L inhaliranju in v obilici PG (ker mi je pomemnejši okus od količine pare). Ja, tudi takšni obstajamo
Kakorkoli, upam, da bom še nadalje zdržal brez analogcev in najlepša hvala vsem uporabnikom foruma, ki mi (pa čeprav nevede) s svojimi zgodbami lajšate (na žalost) še vedno kar pogoste krize ob pomanjkanju analognega dima.