Evo se še jaz predstavim
kakih 12 let kadilec, standard škatla na dan, od west blue, silver, winston fresh, marlboro light...od 1.1.2016 začel zvijat čike, malo zmanjšal stroške ter porabo slab mesec nazaj mi je pa dop**dlo zvijanje, smrdeče stanovanje (žal ni balkona), avto, roke, zadah...in ko me je deklina vprašala kaj čem za rojstni dan ki bo počas, sem rekel VAPE "ti najdi link jaz bom pa naročila"...BIIIG MISTAKE ....začetki raziskovanja, forumi, stotine youtube posnetkov, kaj kupiti ...sodelavec posodil neko kikiriki zadevo iz aliexpresa nek EVOD ponaredek...je blo kul ampak že v štartu sem videl da ni to to da rabim neke boljšega...in raziskovanje dalje...po 2-eh tednih sedenja za računalnikom in končno najdem par favoritov...seveda vsakemu nekaj manjka kar si jaz želim...in na koncu pade odločitev za Joyetech eVic VTwo mini + TRON S tank...seveda pravijo tank je tak tak, ampak rečem ok za začetek bo, se da menjat v prihodnosti .
15.11. prispe paket...ob 17.00 skadim zadnji cigaret in gasa na pošto, v pričakovanju kaj bo ko bom zategno prvi hit... in evo...zadeva mi je tolk fajn, da ne skorda ne morem držat vepja stran od ust
za štart še nabavo ene 3 tekočine po 10ml z 6mg nikotina.
Najbolj se mi dopade da ne smrdi, avto ni zakajen (razen opažam da na šipa se fuuuul pozna), stanovanje diši (deklina presrečna ker bo lahko dala zavese not )
In tako danes mineva 1 teden odkar sem skadil zadji cigaret...sploh me ne vleče, ko grem mimo koga mi dobesedno smrdi
Sedaj pa ja...raziskovanje okusov, kak mal boljši tank (zaenkrat mi je ta ok).
VAPE ON!!!!!!