En lep pozdrav vsem!
Kaj naj rečem? Veselo vapeam slab teden (od ponedeljka, danes je nedelja ...) oz. zdej je že veselo, prvi tri dni je blo bol medlo s tem ne mislim slabo, ampak ker je moja želja in neučakanost bila zelo velika, sem seveda rahlo nepremišljeno začel.
Dobrih 10 let strastni kadilec česarkoli RDEČEGA ... torej Marlboro red, Lucky Strike red, BOSS classic in zadnjih par let Muratti red, vmes kdaj kakšni Dunhill in Camel pa cigare, cigarile ... bla bla bla, seveda sm tudi zvijal, imel eno leto celo svoj tobak posajen, na kratko, spoznal svet analognih cigaret in tobakov po dolgem in po čez Bili so časi, ko sem pokadil tudi dva ali več škatljic na dan, zadnje dve leti pa čedalje manj - cca škatla na tri dni. Okus mi je ugajal, nisem pa bil več fizično in telesno navezan, odvisen od cigaret. Ko so pred kratkim prenehali dobavljati moje Muratti rdeče, sem bil vedno ob obisku trafike nekako nervozen, ali bodo imeli še kakšno škatlo za mene ali bo spet treba kupit nekaj drugega in kaj sploh vzeti. Bedarija! zdržal zadnjič brez sile in muke cel teden brez, ker spet ni blo nikjer za dobit mojih in hitro prišel do zaključka, da cigaret dejansko res ne potrebujem pa tut malo mi je že smrdelo vse skupaj. pa zmrzovanje pozimi na balkonu itd itd itd. kaj vam čem pravit. pogrešal pa sem dim, pogrešal sem okus tobaka. pipa ni za mene, sem jo tudi kadil kdaj, preveč dela itd.
električne cigarete so mi vedno delovale nekaj tako brezveznega, kot moški z ultralight slim cigareto. res, wtf! sem pa sicer malo poznal vape aparature, ker je kolega imel in sem out of nowhere zadnjič prišel do zaključka, da nočem več kadit in hočem puhat paro na pune rore, delat velike oblake in odkrivat svet neskončnih okusov, ki jih ponuja digitalna scena! Torej, dva dni researcha kaj kupit, da ne bom takoj želel več, razni starter kiti in podobno, bereš, gledaš youtube, gledaš ponudbo slovenskih trgovin, odločitev pade, bum v ponedeljek takoj v avto, kupit en kompletek in dve tekočini. spet hitre odločitve, brez spraševanja - DEKANG tobak in eno borovnico. Sej to pa bo za kak teden ali več no, ker jaz kreteno nisem niti pomislil oz. dodobra raziskal kak throat hit je od 100% PG na 0.3 glavi, sem skoraj umrl ko sm zadevo prižgal na 40w in potegnil. itak pubeci na netu vlečejo 40-50w na melo 3, velki oblaki, itak da bom js tut! skor zadavu sm se ... ampak me ni ustavilo. sem si pač mislil, da tako to je, ko se grlo navaja no, doma tri dni tako narahlo vlečem tega hudiča in rečem kolegu, če lahko pridem do njega, da mi da kako tekočino za probat, ker bi rad še kaj kupil, itak. Nalijem notr pure VG vanilijo in virginio ... MAMA MIA! kak throat hit, kaka pekočina, ništa! pojačam takoj aparat na 65W, booyah! okus, para, vleko ko kompresor prej 2ml dekanga za cel dan, zdej 2ml v pol ure hahaha, trotl! še bolj smešno je pa to, da po treh dneh vlečenja teh gostih in sladkih VG tekočin, komaj čakam, da nabavim 50/50, ker že pogrešam throat hit od PGja. Verjetno tudi zato prej nisem nikol kadil lahkih cigaret, ker ni blo pravega užitka in rahle pekočine, ki je prisotna v heavy čikih.
No, na kratko, to je moja izkušnja tega tedna, naročil tudi že baze in kolekcijo TPA arom od hrvatov, zdej pa naj se stvari začnejo! komaj čakam paket, recepte že mam pripravljene in upam, da bo kaj uporabnega iz prve runde. Če je kdo iz Zasavja tle, se priporočam za kakšno druženje, izmenjavo tekočin ipd
Bi pa v tem trenutku tut zelo pohvalu tale forum in upam, da bom lahko sčasoma še sam kaj pametnega doprinesel skupnosti
lep pozdrav iz Hrastnika