V tišini sem prebral večino foruma in naj na samem začetku pohvalim nivo debat, visoko stopnjo poznavanja področja tematike nekaterih uporabnikov, njihovo pripravljenost pomagati zmedenim in svobode željnim kadilcem. Hvala vsem, ki ste mi z napisanim pomagali odstraniti tančico skrivnosti tega novega sveta.
Od 15 leta do danes sem nepretrgoma spletel 33 letno kariero žganja te nezdrave navade.
Z družino že 5 let živimo na Kreti, naša primarna dejavnost je botanika, destiliranje eteričnih olj in hidrolatov, izdelava zeliščnih izlužnin, čajev, mazil...gojenje, kot tudi nabiranje divje rastočih zdravilnih rastlin. Heheh, v vse to kajenje cigaret nekako ne paše, mar ne...a kaj, ko nikakor nisem uspel premagati te zveri znotraj mene, ki je tistega preklete dne v srednji šoli zasadila svoje kremplje globoko v prsi in me zasužnila za večino življenja.
Do pred kratkim, ko je v moje življenje vstopil fant moje hčerke in mi sramežljivo ponudi en zip svojega Eleaf isticka, nisem verjel, da bi lahko preživel dan brez cigarete. Od trenutka naprej, sem svoboden, navdušen, srečen...
Iskrena in osebna hvala iznajditelju te rešitve, kdorkoli že je.
Lep pozdrav s Krete, Classic
P.S. V temu primerni rubriki pa zapišem še en post o samopomoči pri ustnih razjedah, ki se mnogim rade (tudi meni so se) pojavijo kmalu po prenehanju kajenja.