Ob bok 1.slovenskemu
VAPEMEETU- Najprej bi se zahvalil vsem ki ste prišli.Dosti pozitivne energije na kupu!
- Zahvalil bi se tudi tistim, ki niste prišli - ker vas ne bi imeli skoraj kam dati

.Pridite naslednjič - bo več placa
- Zahvalil bi se tudi trgovinama veyper.si in pyursmoke.si za darila za srečolov, Dr.Vape-u in vapeshopok za degustacijo e-tekočin kot tudi vsem ostalim DIY mešalcem
Tuljave so v glavnem uparjevale sadne mešanice - jesen je in plodovi so pobrani.@StainedHumanity se je pod lučko s telefona lotil rebuildanja in vrsta pred njegovo impro delavnico je bila kar dolga

...
Primorca sva bila samo dva - dva sta se zgleda zgubila med potjo...Dolenjsko je dobro zastopal @guest ki mu ni zmanjkalo energije. Štajerska je poslala najboljše v svetu e-tekočin Dr.Vapea,
Ljubljančani so bili pa itak v večini (valda)Imeli smo celo 1 oz na trenutke 2 vaperki.(kvote,kvote..)Sicer sem pa naštel nekje 20 ljudi ko nas je bilo največ (upam da nisem kakega kelnarja štel zraven)
Intimno temačno vzdušje je marsikomu (npr.meni ker sem pozabil očala za na blizu) upočasnilo hitro kapljanje mnoštva e-tekočin iz ponudbe na mizah v driperje.
Še 1x bi poudaril veselo vzdušje, vseeno je bila kar neka želja po druženju ves čas v zraku. Ob 21h so nas jazzerji prestavili v zunanji vrt - približno polovica se jih je poslovila. Sicer je bil dogovorje "after" v KUD FP samo se nobenemu ni dalo prestavit se tistih 500 m.
Zunaj sem izmenjal še mnenja z "insiderji" iz panoge Dr.Vapeom in Vapeshopok (@Mik10?).Marsikatera zanimiva je padla - še bo debate

Poslovil sem se ob cca 22h, nekaj vztrajnih je še ostalo.Upam, da vam je bilo fajn. Meni je bilo...
Se vidimo naslednjič!
Slike sem drpnil @Jestu ki jih je drpnil Dr.Vapeu - upam da ne bo zamere

Vape On!
k2b