Obdobje The Preacher sem očitno prešel. Zdej sm The Activist
100% Aromamizer RDTA, Zepyhrus. Kontrola temeprature na Ti žici. 0,3-0,6 ohma od 260c do 300c.
Nikoli sploh probal khantal žice in power mode
deon666 napisal/-a: a smo mi torej mogoče prva, zadnja in edina generacija "vejperjev"
Zagotovo nismo zadnja in edina. Mislim, da je zadeva čisto preveč učinkovita, da bi to lahko kdo ustavil - "genie is out of the bottle". Od tu naprej bo sicer zlobiranih kup enih ukrepov iz strani tistih, ki trenutno izgubljajo denar (farmacija in tobačna industrija), da se zadeva čimbolj bremza. Po moje lahko pričakujemo v prihodnosti kup enih regulativ, omejevanja in bistveno podražitev vejpanja. Povpraševanje bo rastlo, ponudba se bo večala , cene bodo padale in razvoj bo napredoval. Na drugi strani se bo začela regulacija tekočin in naprav, lahko pričakujemo kake trošarine in prepoved vejpanja na javnih mestih (btw
wales je prepovedal vejpanje doma lol).
Stanje kot je sedaj seveda ni vzdržno saj lahko vsak doma v sumljivih okoliščinah dela ejuice in potem to veselo prodaja na lepih spletnih straneh (
primer). Tudi pri samih napravah je potrebno uvesti neke standarde. Kitajci pač niso nek zgled kako naredit kvalitetno napravo. Še posebej vprašljivo pa je, če gre za napravo, ki pošilja nekaj v naša pljuča. Saj ne pravim, da se ne trudijo... zelo se trudijo izboljšat ugled svojih produktov. Pa ne samo na vape sceni. Veliko vprašanje pa seveda je, do kolikšne mere bo farmacija in tobačna industrija zlobirala pri sprejemanju teh regulacij? Upajmo, da čim manj in da bo znanost tukaj prispevala večji del. V ZDA ravno sedaj poteka
kampanjia proti sprejemu zakona, ki bi prepovedal 99% vseh vejperskih produktov. Ostali 1% pa bodo seveda produkti tistih podjetij, ki imajo denar, da si privoščijo razne testiranja, certifikate o ustreznosti in ostale tehnikalije, ki bi zadostile zakonu. Te pa so na koncu koncev tiste, ki v tem momentu izgubljajo denar.. in krog se sklene
Ah.. debata brez konca. Treba je samo vedet to, da so v tej fazi analogni cigareti v zatonu in da je vape scena v porastu. Kdor prej prešalta (ali neha), na boljšem je. Kaj bodo naredili iz tega bomo pa videli. Sem pa 100%, da se bomo čez 10 let nostalgično spominjali na te čase.
"Veš mali, včasih smo kr žice kupval pa jih navijal haha... pa vate not tlačil... pa pol kilske naprave nosil v žepu... pa pol kr doma mel mini laboratirje pa mešal haha. To so bli cajti, na pa zdej k nam je vse k riti prnešen"
"ah dej stari ne spet bluzit o starih cajtih.. zdej mamo pač od iVape Galaxy S5.. dej se že navad no"