Jst nimam nic proti če gre stestirati tudi v2, avtomatsko različico, polavtomatsko in novo EX serijo, vse damo stestirati. Če mi po PM sporoči kdaj se bo oglasil bom še jst tm pa mu pokažem še par novih izdelkov, ki ta hip še niso naprodaj pa bodo v kratkem(btw evod2 uparjalnik gre gor kot ata na mamo
) Tudi tisto lahko stestira
Kar se pa tega tice da ti v2 ni odgovarjal, skoda to slisati. Do sedaj smo se za vsako stranko potrudili da je bila v primeru tezav z nasimi izdelki zadeva popedenana. Ampak kot sem ze napisal, V2 mini cigarete niso nek univerzalno najboljsi izdelek, ki bo ustrezal vsakomur(zato tudi poudarjam da ce se da nej pride folk najprej zadevo stestirati). So pa V2 v svojem razredu ecigaret zelo kvalitetni in ponujajo prilagodljivost in zmogljivost, ki je druge primerljive minicigarete pri nas nimajo. Ne vem pa koliko nasih izdelkov si dejansko sprobal ti. Se pa na tem področju v2 mini ecigaret veliko dogaja, tako da bomo v parih mesecih imeli tukaj kar nekaj novih v2 izdelkov, z močno izboljšano zmogljivostjo tako kar se tiče kapacitete kartuš, intenzivnosti okusa, gostote pare pa se kaj bi se dalo reči, ampak o tem več takrat ko bo zadeva pri nas
Kar se pa fovšarije tiče, jst nisem nobenemu nič fovš, mi gre pa na k**** ker nekateri prodajalci pljuvajo čez konkurenco in povzdigujejo svoje izdelke do nebes pod pretvezo "objektivnih" uporabnikov
. Tudi na tem forumu. In na žalost gre skoraj vedno za Ovalovce
. Jim pa privoscim da dobro delajo in prodajajo, morda bodo potem manj dreka mesali po forumih(optimist pa tak
).
Ovale so cist ok, so visji cenovni razred, a to ceno opravicijo je stvar vsakega posameznika, nikakor pa niso vsestransko superiorni in oh in sploh. Imajo svoje prednosti in slabosti. Nekaterim kadilcem bodo super, drugi se jih bodo zaradi taksnih in drugacnih razlogov ognili. Tako kot v2 al pa joytech al pa smouchi, itd. itd. Vse pride iz kitajske, vse se lahko pokvari, nakoncu je sam vazno kaj ti najbolj ustreza, ter kako te prodajalec popedena v primeru da ti kej crkne. In tukaj se cez nas se nihce ni pritozil
.
Tko da Rawr ce bos kej na nasih koncih PM