Napisal/-a plamen » 18 Feb 2017, 20:18
Sem spremljal to mrcvarenje in mi je vedno šlo na bruhanje kadarkoli se je pojavila ta ministrica ali pa kdo od kvazi slovenskih strokovnjakov, ki so komentirali uporabo elektronskih cigaret in sem zaradi sprejetja teh nesmiselnih ukrepov in predvsem zaradi slovenskega lončka, ki ga je zraven še dodatno pristavilo ministrstvo za zdravstvo, da bi po slovenski hlapčevski maniri čim bolj ugajalo Bruseljskim gospodarjem, BESEN KOT RIS! A sedaj pa bodo mene ti kvazi slovenski strokovnjaki nekaj prepričevali, ko sem stvari preizkusil na lastni koži (kot vsi ostali tukaj gor) saj sem kadil 25 let po dve škatlici rdečih Marllboro na dan in pred letom in nekaj meseci z Ecigareto EgoOne v trenutku prenehal kaditi in do danes še nisem prižgal niti enega cigareta pa čeprav je od tega minilo že več kot leto dni, ker mi ti preprosto smrdijo in nimam najmanjše želje po cigaretah. Uporabljam Etekočine z 0,3g nikotina, počutim pa se dobesedno prerojen in živim na novo skratka vse super, potem pa v javnosti slišim kako ti naši "strokovnjaki" razpravljajo, da je uporaba Ecigarete vprašljiva, celo zdravju škodljiva itd in se odločijo da jo bodo skrajno omejili in hkrati dovolili široko uporabo navadnih cigaret za katerimi dnevno umre samo v Sloveniji 10 ljudi. PA KAJ SE GREDO??? OD KOD JIM TA PAMET?? ZAKAJ ZAVAJAJO LJUDI??? Zakaj če se imajo za strokovnake, ne pokličejo nas vejpraje 50-100 in nas pregledajo, z nami opravijo razgovore in podajo mnenje glede Ecigaret??? Sedaj imajo enkratno možnost, da primerjajo nas bivše kadilce in aktualne kadilce, kakšen je realni vpliv Ecigarete na zdravje in počutje. Seveda naših pokvarjencev to sploh ne zanima v tem je ves point, njih dejansko zanima, da vsi skupaj preidemo nazaj na navadne cigarete in da polnimo državni proračun, zato ima Slovenija tudi kot edina država v EU (ali je takšna še Belgija, nisem siguren?) prepovedano prodajo teh izdelkov preko spleta!!! Sicer pa kakšna je dejanska strokovnost vseh slovenskih zdravstvenih delavcev iz tega področja nam da vedeti že to, da so kvazi zdravniki kot je bila tista pulmologinja, ki je brez ene samcate lastne raziskave zatrjevala, da vodi uporaba Ecigaret k sesustju pljuč ali pa tisti tip, ki je v neki oddaji (saj je posnetek na bližnjici tudi tu gor,če se ne motim) zatrjeval, da Ecigarete uporabljajo samo ženske in da je vse skupaj brezveze. No to je vsa silna slovenska zanost iz tega področja, ki jo premore trenutna zdravstvena srenja. V primerjavi z Angleškimi zdravniki niso "z" od zdravnikov!!! Žalostno ali pa tudi ne če le pogledamo kakšne čakalne vrste so namenoma za voljo lastnega zaslužka ustvarili, koliko denarja pokradejo po bolnicah preko javnih naročanj (toliko kot se ga zbere z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem) in navse zadnje, koliko smrti v bolnicah so zakrivili ti t.i. slovenski zdravstveni strokovnjaki. In da bi potem od teh ljudi, ki danes vladajo v slovenskem zdravstvu pričakovali kaj podobnega kot v Angliji, je dejansko nemogoče, je absurd in je skregano z dejansko oz realno sliko v slovenskem zdravstvu. Da bo mera polna pa so ob prevzemu omejitev iz EU direktive dodali še svoj lonček in prepovedali prodajo preko spleta, kar bo prizadelo večino vejparjev saj bo treba po tekočine v večja mesta, kar zame pomeni Ljubljano in 100 km v eno smer. Torej me je ta gnila država (res mi je popolnoma vseeno a propade danes ali jutri, samo da bo) prisilila da potujem 200 km, zapravljam denar za bencin, čas..čeprav EU uredba tega ni zahtevala. In celotno slovensko zgodovino se prav to na vseh področjih dogaja, ne vem ali smo tako preklet narod ali kaj, da smo vedno bolj papeški od papeža, kar že itak vseskozi poslušamo. Tega ne bi rabili narediti, da so nam tako omejili promet z Ecigaretami in to čisto brez vseh argumentov, podobno kot je ta EU uredba itak odtujena od ljudi in si res želim da ta Evropska skupnost čimprej crkne! Tega se je Evropa lotila popolnoma enako kot želijo za zmanjšanje terorizma omejiti promet z lovskim in športnim orožjem po tej logiki bi bilo bolje, da bi prepovedasli kamione in nože ter sekire....bruseljski pametnjakoviči!!!
In na vse zadnje, nisem pripadnik nobene politične opcije, ker so itak vsi isti, saj ko pridejo na položaji jim genetska zasnova zaukaže, da so bili hlapci in da morajo ostati še naprej hlapci, pa verndarle dobro vemo katera politična opcija je zagrenila slovenskim vejparjem življenje in vplivala na to, da bo čim manj kadilcev presedlalo na Ecigareto in jih bo tako poslednično še več umrlo in te opcije v življenju več ne volim in enako bom vplival tudi na svoje domače, da jim vsaj malo vrnem milo za drago. Enako pa bom povsod, kjer bo to le mogoče, tako na spletu kot v javnem življenju, kritično opozarjal na pokvarjenost teh političnih strank in kolikor se le da odvračal ljudi da jih volijo, vsaj zaradi lastnega zadoščenja, da sem se njim le maščeval.
Drugače pa si bom naredil dvoletno zalogo z močnimi nikotinskimi bazami (brez nikotinske baze vsaj VG so povsod v prosti prodaji) za dve leti potem pa bomo že videli kako in kaj!
Vape on in spomnite se na volitvah čez leto in pol kaj so nam ti, ki danes vladajo v Sloveniji, naredili!!!!