No, odpiram novo temo, ker me je očitno doletelo.
Tole bom zapisala za slučaj, če bo še kdaj kdo drug doživljal podobne muke, da se ne bo ustrašil, kot sem se (skoraj) jaz. Kake tri mesece me je v ustih vse peklo, občasno otekalo, najhuje je bilo pa to, da se je vse (sluznica, ustnice) tudi lupilo. In to vsak dan znova vse. Po številnih poskusih eliminacije hrane, pijače in podobnih zadev, ki "vstopajo" tam čez in številnih teorijah sem končno ugotovila, da gre čisto enostavno za PG. V tem tednu sem iz uporabe odstranila PG/VG tekočine. Zdaj imam par tekočin na VG bazi in lahko rečem da je skoraj že čisto ok (no, itak je nekaj PG-ja noter ampak očitno je dosti zanemarljivo, da mi ne dela problemov). Po treh mesecih mučenja moram rečt, da sem presrečna. Mogoče je malo, malo še opazit, ampak je vsak dan bolje. Menda se itak ta tkiva v celoti obnovijo vsak teden in komaj čakam, da mine še preostanek tega tedna, pa da vidim kako bo. Nekoliko me sicer čudi vse skupaj, saj prvih pol leta vejpanja ni bilo nekih problemov, potem pa se je začelo slabšati ampak hej: človek zgleda doživi vse živo.
Med samoeksperimentiranjem s hrano, pijačo, zobno pasto in vejpanjem sem našla še nekoga, ki je kratko in jedrnato opisal zelo podobne probleme: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/new-members-forum/391469-good-vg-juice-vendors.html
No, če bo še naprej takole ok, ne bo treba niti eksperimenta z analognimi čiki, ki je bil tudi predviden, ampak bom raje naredila kak prednovoletni nakup v smeri naprednejše opreme in se mogoče lotila še domačega VG-janja
Res ne bi bilo fajn po toliko časa spet "propušit", še sploh zdaj, ko se bližajo mrzli dnevi ne.